Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Vali Şıldak’tan Çağrı Üstüne Çağrı Geliyor

Vali Şıldak’tan Çağrı Üstüne Çağrı Geliyor

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, artan Covid-19 vakaları ile ilgili amansız mücadeleyi sürdürürken, vatandaşların tedbirlere uymasını içeren uyarı ve çağrılarda bulunmaya devam ediyor. Vali Şıldak, son yaptığı duyuruda “Tedbirlere özen göstermeme sebebiyle aldığımız önlemler yeterli olmuyor” şeklinde çarpıcı bir ifadede bulundu.

 

Vatandaşın Rolü Çok Önemli

Vali Şıldak, düzenli olarak,  tüm ülkeyle birlikte Balıkesir’de de halen yükselişte olan vaka ve temaslı sayısına karşı verdikleri amansız mücadelede, vatandaşlarının rolünün oldukça önemli olduğunu ifade eden duyuru ve çağrılarda bulunuyor.

Herkes Sorumluluk Bilincinde Olmalı

Şıldak, Paylaşımlarında her bir vatandaşın tedbirlere samimi bir şekilde uyması gerektiğini belirterek, herkesin sorumluluk bilincinde olması gerektiğini yineliyor.

Balıkesirlileri tedbirlere istisnasız uymaya davet eden Vali Şıldak paylaşımında;

“Sağlık ve huzur içinde hayırlı haberler alacağımız bir hafta diliyorum. Salgın hastalığın yayılımı genişliyor. Tedbirlere özen göstermeme sebebiyle aldığımız önlemler yeterli olmuyor. Hepimiz bu mücadelede sorumluyuz! Balıkesir’i tedbirlere tam olarak uymaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Semra Aman Akyürek

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Maalesef maske takmıyoruz uyarılarıda dikkat etmiyoruz cumaları işaretli yerlere durmuyor aralarda doluyor bu virüs 3 dakikada bulaşıyor emniyet güçleri çarşıda görev yapıyor kenar mahallelerde maske takan yok kontrolde yok bu işte hoşgörü kabul edilemez lütfen mahalle aralarına daha çok dikkat edelim ev ziyaretleri durmuyor bu işte eğitim şart oda bizde yok…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu