GündemEğitim

VALİ ŞILDAK’TAN OKULLARA ZİYARET

VALİ ŞILDAK’TAN OKULLARA ZİYARET

 

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Altıeylül Yarış Ortaokulu ve Altıeylül Gülser – Mehmet Bolluk Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Ziyarette öğrenciler tarafından çiçek takdim edilerek karşılanan Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak; “maske – mesafe – tedbir” kurallarını ve Covid-19 salgını ile mücadelede okullarda alınan tedbirleri bizzat yerinde inceleyerek sınıflarında ziyaret ettiği bu yıl sınav heyecanı yaşayan bütün 8 ve 12. sınıf öğrencilerine üstün başarılar diledi.

Okulları ziyaretinde öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak, uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim faaliyetleri ile pandemiyle mücadele kapsamında okullarda alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar hakkında idareci ve öğretmenlerle istişarelerde bulundu.

Altıeylül Yarış Ortaokulu ve Altıeylül Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesinde 8 ve 12.sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak’a ziyaretlerinde; Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya,  İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik eşlik ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu