Gündemİlçe Haberleri

Vali Şıldak’tan Şehit Yakınlarına Özel İlgi 

Vali Şıldak’tan Şehit Yakınlarına Özel İlgi

 

Toplumun bir çok kesimiyle çeşitli program ve ziyaretlerle bir araya gelen Vali Şıldak Şehitlerin emanetleri ve Gazilerle özel olarak ilgileniyor.

 

Vali Şıldak’ın cumartesi günkü misafirleri şehit yakınları oldu. Vali Şıldak’ı ilk olarak Şehit Polis Memuru Ömer Faruk Bol’un Babası Mevlüt Bol, daha sonra Şehit P.Uzm.Çvş. Osman Köseoğlu’nun Eşi Emine Köseoğlu ve Şehit J. Onb. Şerif Kaya’nın Eşi Yetiye Kaya ziyaret etti. Şehitlerin emanetleriyle yakından ilgilenen Şıldak kendileriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Misafirlerine bir talepleri olup olmadığını soran Şıldak, İlin Valisi olarak kendilerine bir telefon kadar yakın olduğunu söyledi. Şehit yakınları Vali Şıldak’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

Ec5Deeeb 22A6 4B13 A9Eb 9443B8311600

 

Vali Şıldak’tan Duygulandıran Hediye

 

Vali Hasan Şıldak programı kapsamında daha sonra Şehit Deniz Topçu Astsubay Üstçavuş Ahmet Aykut Tetik’in ve Jandarma Yüzbaşı Kamil Aşık’ın ailelerini Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte ziyaret etti.  Misafiri olduğu Şehit Ailelerine ziyaret anısında şehidin fotoğrafının ve bilgilerinin olduğu tablo hediye eden Şıldak, devletin tüm kurumlarında kapıların kendilerine her zaman açık olduğunu dile getirdi.

 

87Fad451 Fbed 482F 8Bcf 667A9Fac36B5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu