Vali Ustaoğlu Güvenlik Tedbirlerini Yerinde İnceledi
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, GAMER, 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD'ı ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi

Vali Ustaoğlu Güvenlik Tedbirlerini Yerinde İnceledi
Vali Ustaoğlu, görevi başında yeni yılı karşılayan personele başarılar dileyerek, güvenlik tedbirlerinin kesintisiz devam edeceğini vurguladı

Güvenlik ve Acil Durum Birimleri Ziyaret Edildi
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, yeni yılın ilk saatlerinde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), 112 Acil Çağrı Merkezi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü (AFAD) ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, ziyaretlerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, görevi başında yeni yılı karşılayan personelin yeni yıllarını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

Hizmetler 24 Saat Kesintisiz Devam Edecek
Vali Ustaoğlu yaptığı açıklamada, Balıkesir’de güvenlik tedbirlerinin üst seviyede olduğunu belirterek, “Asayiş ve trafik hizmetlerinin yanı sıra, 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD, sağlık, itfaiye gibi vatandaşlarımızın ihtiyaç duyabileceği tüm birimlerimiz bugün 24 saat boyunca kesintisiz hizmet verecektir,” dedi.
Ziyarete Üst Düzey Katılım
Vali Ustaoğlu’na bu ziyarette Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Karesi İlçe Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin ve AFAD ile GAMER Müdürleri de eşlik etti. Ziyaret sırasında, güvenlik ve acil müdahale ekiplerinin koordinasyonunun nasıl sağlandığına dair bilgi alışverişinde bulunuldu.
İha
Bandırma’da Güvenlik Tedbirleri Üst Seviyedeydi