Vali Ustaoğlu İhtiyaçlar İçin Sındırgı'da

Vali İsmail Ustaoğlu, bugün Sındırgı ilçesine gerçekleştirilen ziyaretinde, yerel yönetimle ve muhtarlarla bir araya gelerek önemli görüşmelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu İhtiyaçlar İçin Sındırgı'da

Vali Ustaoğlu İhtiyaçlar İçin Sındırgı’da

Vali Ustaoğlu İhtiyaçlar İçin Sındırgı’Da

Kaymakam ve Belediye Başkanı ile Makam Ziyareti

Vali Ustaoğlu, Sındırgı programına Sındırgı Kaymakamı Didem Dinç Özay ile birlikte Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak’ı makamında ziyaret ederek başladı. Bu ziyarette, ilçenin genel durumu, mevcut projeler ve potansiyel iş birlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ustaoğlu, yerel yöneticilerin görüşlerini dinleyerek, ihtiyaç duyulan destekler hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu İhtiyaçlar İçin Sındırgı’Da

Muhtarlar ile Toplantı Gerçekleştirildi

Ziyaretin ardından, Vali Ustaoğlu başkanlığında Sındırgı İlçesi Muhtarlar Buluşması programı düzenlendi. Ustaoğlu’na toplantıda Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Sındırgı Kaymakamı Didem Dinç Özay ve Belediye Başkanı Serkan Sak eşlik etti. Toplantıda, mahallelerde yürütülen projeler ve karşılaşılan sorunlar ele alındı.

Muhtarlar, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve ihtiyaçlarını Ustaoğlu’na aktardı. Vali, bu taleplerin yasal mevzuat çerçevesinde en kısa sürede sonuçlandırılması için ilgili kurumlara talimatlar vererek, gerekli çalışmaların başlatılacağını duyurdu. Muhtarların katılımı, yerel yönetim ile halk arasındaki iletişimin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdı.

Aile Destek Merkezi’nde İncelemeler

Vali İsmail Ustaoğlu, Sındırgı’daki programını Sındırgı Aile Destek Merkezi ziyareti ile sürdürdü. Merkezde yapılan çalışmaları inceleyen Ustaoğlu, aile destek hizmetlerinin etkinliğini artırma konusunda değerlendirmelerde bulundu. Burada yaptığı konuşmada, sosyal hizmetlerin güçlendirilmesi ve daha fazla aileye ulaşılması için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Haber: Bülten
sındırgı proje destek sorunlar Mahalle çalışma toplantı inceleme muhtarlar halk çözüm iletişim yerel yönetim Aile Destek Merkezi ihtiyaçlar iş birliği vali ismail ustaoğlu Vali ustaoğlu sosyal hizmetler kaymakam Didem Dinç Özay Talepler talimatlar belediye başkanı serkan sak