Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Muhtarlara Toplantı Düzenledi

Vali İsmail Ustaoğlu Karesi İlçesi'ne bağlı mahallelerin muhtarlar için toplantı gerçekleştirdi. Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, ilçenin önemli kamu ve güvenlik temsilcileri de katıldı.

Vali Ustaoğlu Muhtarlara Toplantı Düzenledi

Vali Ustaoglu Muhtarlara Toplanti Duzenledi 1

Yapılacak Çalışmalar Hakkında Bilgi Verildi

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı ve Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Kaymakam Arslanbaş, yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verirken, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık’da belediye olarak muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını vurguladı. Toplantının ilerleyen bölümlerinde, Jandarma ve Emniyet Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar hakkında sunumlar yapıldı. Jandarma Komutanlığı’ndan J.Yrb. Samet Ali Kılıçoğlu ve Emniyet Müdürlüğü’nden polis memuru Ayşegül Bayındır, kurumlarının faaliyetleri hakkında detaylı bilgi sundular.

Vali Ustaoglu Muhtarlara Toplanti Duzenledi 2

Muhtarlar Devletin Gören Gözüdür

Toplantının sonunda değerlendirme yapan Vali İsmail Ustaoğlu, muhtarlık kurumunun devlet ile vatandaş arasında önemli bir köprü olduğunu vurguladı. Ustaoğlu, “Muhtarlarımız, devletimizin gören gözü, işiten kulağı ve merhametli elidir.” şeklinde konuşarak muhtarların önemine dikkat çekti. Vali Ustaoğlu, toplantıda yapılan sunumlarda belirtilen konulara da değindi. Özellikle telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyarmak için muhtarların desteğini beklediğini ifade etti. Ayrıca uyuşturucuyla mücadele ve yangın riskine karşı da muhtarların duyarlılığına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Vali Ustaoglu Muhtarlara Toplanti Duzenledi 3

Yeni Göreve Başlayan ve Devam Eden Muhtarlara Başarılar

Toplantıda havaların ısınmasıyla birlikte yangın riskinin arttığını belirten Vali Ustaoğlu, muhtarların vatandaşları bu konuda bilgilendirmesini istedi. Ayrıca, görevlerine yeni seçilen muhtarlara başarılar dileyen Ustaoğlu, devam eden muhtarlara da çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.

Haber: Bülten

Susurluk Belediye Başkanı, Muhtarlarla Tanışma Toplantısı Düzenledi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu