Gündem

VALİ YAZICI ŞEHİT AİLELERİ İLE BULUŞTU

Balıkesir Valiliği ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna akşam yemeği programı düzenledi.

Şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna düzenlenen akşam yemeği, Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Programa, Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Vali Yardımcıları Şükrü Kara, Mustafa Çek, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, İl Müftüsü Ramazan Topcan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda gazi ve şehit yakınları katıldı. Tarihe kara bir leke olarak geçen geceyi anlatan Vali Ersin Yazıcı, 15 Temmuzla birlikte başlayan süreçte Türkiye Cumhuriyetinin daha emin adımlarla yoluna devam edeceğini belirtti.

“HİÇBİR TEŞEBBÜSE GEÇEMEDİLER”

Vali Ersin Yazıcı, 15 Temmuz’da, FETÖ terör örgütüyle, devlet ve milletimizi bölüp parçalamayı hedef almış uluslararası bir proje olan bir darbe teşebbüsünün devreye sokulduğunu fakat Koca Seyit’in torunlarının meydanlara döküldüğü ve şehrin meydanındaki o heybetin ise görülmeye değer bir kalabalıkla hainlerin kalplerine öyle korku verildiği için Balıkesir’de hiçbir teşebbüse geçilemediği ifade etti.

“DEVLETİMİZ DAİMA YANINIZDA”

Şehitler ve Gazilerin Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı, “Devletimiz, her türlü terör oluşumuyla, kararlılıkla mücadeleye devam edecek, terör örgütlerinin defterini dürecektir. Bunun en büyük teminatı kahraman milletimizdir, kahraman ordumuzdur.  Sizlersiniz, bizleriz. Devletimiz, daima yanınızdadır. Balıkesir Valiliği, her zaman yanınızdadır. Balıkesir Valisi her zaman yanınızdadır, hizmetkârınızdır. Bu büyük millet her zaman yanınızdadır, size minnettardır. Tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu