GündemSiyasetTürkiye Gündemi

VATAN PARTİSİ BALIKESİR’DEN SESLENDİ “ASKERE DÜŞMANLIK DÜŞMANA ASKERLİKTİR”

VATAN PARTİSİ BALIKESİR’DEN SESLENDİ “ASKERE DÜŞMANLIK DÜŞMANA ASKERLİKTİR”

 

VATAN Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak beraberinde partililerle birlikte AHP meydanında bir basın açıklaması yaptı. Açıklama, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı sözler üzerine gerçekleşti.

 

“Askere Düşmanlık Düşmana Askerliktir”

Vatan Partisi İl Başkanı Albayrak, “Kemal Kılıçdaroğlu  Türk Ordusunun kademesini hedef almış ve TSK Generallerine “cepheden kaçarlar,” Ortadoğu askerleri,”kariyerist” komuta kademesi haddini bilsin gibi ifadeler kullanmıştır” dedi. Bu ifadelerle Kılıçdaroğlu’nun boyunu aşan cümleler kurduğunu belirten Albayrak, “Komutanlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Doğu Perinçek’te hedef alındı. Unutulmamalı ki askere düşmanlık düşmana askerliktir” şeklinde konuştu.

 

Albayrak “FETÖ  Darbe Girişimi Yerle Bir Edilirken Nerdeydiler?”

Vatan Partisi İl Başkanı Emre Albayrak hedef alınan komutanların ülkedeki başarılarına dikkat çekti. Konuşmasında Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Ve Barış Harekâtı ile Suriye’nin kuzeyinde ABD İsrail koridorunun açıldığını, PKK’nın hendeğe gömüldüğünü söyledi. Mavi Vatan başarısı ile en önemlisi 15-16 Temmuz’da FETÖ Hain darbe girişimini yerle bir ettiler. Bu başarılar sırasında altılı masa ortada yoktu” dedi.

 

Dikkat Çeken Yazı

Albayrak açıklamasında dikkat çeken yazılara da değindi. ABD’de Foreign Policy’de Türkiye’de yapılacak seçimlerde “kan banyosu” olacağı ifadelerinin kullanıldığını hatırlattı. ABD üssünün Doğu Akdeniz ve Ege’de ülkemizi tehdit ettiğini ve Günay Kıbrıs Rum Yönetiminin NATO’a alma hazırlıklarının yapıldığını söyledi. Albayrak konuşmasında Vatan Partisi varken Amerika’nın şansı yok vurgusu yaptı. Albayrak kanlı senaryolara geçit vermeyeceklerinin altını çizdi.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu