GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Vatan Partisi İl Başkanı Albayrak BGYC’yi Ziyaret Etti

Vatan Partisi İl Başkanı Albayrak BGYC’yi Ziyaret Etti

Vatan Partisi il Başkanı Emre Albayrak ve il sekreteri Ayfer Yalçın Balıkesir Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Semra Aman Akyürek’i ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Albayrak, Vatan Partisi’nin üretim devrimi diyerek başlattıkları çözüm odaklı kurultay süreçlerini anlatırken, BGYC Başkanı Akyürek ise kendi alanlarında mesleki sorunlara dikkat çekti.

ALBAYRAK ÜRETENE YOL VEREN SİSTEM VURGUSU YAPTI

Yapılan sohbette ,Balıkesir Havran Üretim Devrimi Kurultaya hazırlandıklarını belirten Vatan Partisi İl Başkanı Emre Albayrak, işçilere, ve ayrıca üreten her vatandaşa kapıların açık olduğunu ve söz hakkının millette olduğunu söyledi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in katılımıyla gerçekleşmesi planlanan kurultay, 25 Kasım Perşembe günü saat 13.00’de Havran Belediye Kültür Merkezinde yapacaklar. İl Başkanı Albayrak yapılan sohbette Genel Başkan Perinçek’in “Üreten köylü memleketin efendisidir ve ayrıca çözüm buradadır” sözlerini hatırlattı ve ayrıca sorun sistem sorunu yeni sistem gelecek. Üretene yol veren, ayrıca mutlu eden bir sistem Türkiye’ye gelecek” dedi.

AKYÜREK GAZETECİLİK MESLEĞİNİN SORUNLARINA DEĞİNDİ

Balıkesir Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyet Başkanı ve Merhaba Gazetesi sahibi Semra Aman Akyürek, siyasi partilerin yerel ve ulusal düzeyde medya ile entegre olmalarında geçmiş ve bugün konulu bir sunum yaptı. Ülke gündemi değerlendirmelerinin yanında medya sektörünün geleceğinin de büyük önem taşıdığına değinen Akyürek mesleğin sorunlarına değindiler. Çözüm önerilerinin her konuda topyekün sağlanabilmesinin ayrıca önemli olduğunu belirtti. M.Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu