GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Vatan Partisi Kurultayında Büyük Heyecan

Vatan Partisi Kurultayında Büyük Heyecan

 

Vatan Partisi kurultayını yaptı. 26 Kasım cumartesi günü Merhaba Gazetesinden Nursima Akyürek Ankara Arena Spor Salonu’nda kurultayı takip etti. Kurultaya katılım oldukça yoğun ve heyecanlıydı. Balıkesir Vatan Partisi İl Başkanlığı ve ilçelerden de katılım sağlandı.

 

Vatan Partisi 2

 

Vatan Partisi 11. Genel Kurultayını yaptı. Amiral Soner Polat Kurultayında Vatan Partisi, cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek cumhurbaşkanı adayı olarak gösterildi. Divan Başkanı Ethem Sancak, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Vatan Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olmasını oyladı. Öneri oy birliğiyle kabul edildi.

Vatan Partisi 11. Amiral Soner Polat Olağan Kurultayı’na dünyanın dört bir yanından başarı ve zafer mesajları yağdı. Latin Amerika’dan Asya’ya, Afrika’dan Avrupa’ya birçok hükümet, parti ve kurum Vatan Partisi ile dayanışmasını gösterdi. Mesajlar salonda tek tek okundu.

Uluslararası konuklar ve birliktelik Vatan Partisi Kurultayı’nın en çok konuşulan noktalarından birisi oldu. Katılımlarının yanı sıra birçok mesajın ve desteğin geldiği Kurultay’a hükümetler de başarılar diledi. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek kurultayda geleceğe yönelik iki önemli çıkış yaptı: :“Yolsuzluk mahkemeleri kuracağız. 3 ayda soruşturmalar bitecek, 6 ayda karar verilecek. Cumhurbaşkanlığını Külliye’ den yeniden Atatürk’ün Çankaya’sına taşıyacağız. İhtişama, saltanata son vereceğiz. ”dedi. Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu