Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Vatan Partisi’nden Bigadiç Mecidiye’de Üretim Kurultayı

Vatan Partisi’nden Bigadiç Mecidiye’de Üretim Kurultayı

 

Vatan Partisi, Balıkesir’in ilçe ve köylerinde yaptığı üretim devrimi kurultaylarına devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Bigadiç’in Mecidiye Köyü’nde yapılan kurultaya 50’nin üzerinde vatandaş katıldı.

 

Sorunlara Çözümü Anlattılar

 

Kurultayda Mecidiye muhtarı Mustafa Çoruk, Mecidiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Recep Uzunoğlu da bulunurken Vatan Partisi Mecidiye Köy Temsilcisi İrfan Arşal açılış konuşmasında partilerinin üreticilerin sorunlarına çözümler getirmek için çabaladığını kaydederek sözü Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı ve Merkez Karar Kurulu Üyesi Emre Albayrak’a bıraktı.

 

“Tehditlerin Tamamı Amerika’dan Geliyor”

 

Albayrak konuşmasında şunları söyledi;‘’Mecidiye’nin üretici köylülerini selamlıyorum. Balıkesir’in üretim açısından örnek köylerinden bir tanesindeyiz. Sorunlarınızı biliyoruz. Çözümü birlikte bulabilmek adına ziyaretinize geldik. Türkiye’nin önünde zorlu bir dönem var. En büyük meselelerimiz ise güvenlik ve ekonomi. Ülkemize siyasi, ekonomik ve askeri tehditlerin tamamı Amerika’dan geliyor. Doğu Akdeniz’de, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde ABD ve piyonlarıyla karşı karşıyayız. FETÖ ve PKK’yı üzerimize süren ABD. 15 Temmuz gecesi Amerika ile savaştık. 12 Mart ve 12 Eylül darbelerini tezgahlayan ABD idi. Ekonomimiz, Amerikan dolarının baskısı altında. Bunları, tehdidi doğru saptamamız gerektiği için anlatıyorum.”

Whatsapp Image 2022 02 23 At 07.20.54 2

Üreticinin Gücüyle Ekonomi Kalkınacak

 

İki yol var diyen Albayrak, “Ya cesaret, ya esaret… Türk milleti tarihi boyunca hiçbir zaman esareti kabul etmemiş bir millettir. Bu nedenle karamsar değiliz. Sizin de karamsar olmadığınızı biliyorum. Cesur olacağız. Batı’dan gelen tehdidi Asya güçleriyle işbirliği yaparak göğüsleyeceğiz. NATO’dan çıkacağız. AB aday üyeliğinden çekileceğiz. Doğu Akdeniz’deki Mavi Vatan mücadelemizde ittifak potansiyelimizi hayata geçireceğiz. Suriye’yle barışacağız. Mültecileri bu yolla ülkelerine güvenle göndereceğiz. Dolar saltanatına son vereceğiz. Dışarıdan almayacağız, kendimiz üreteceğiz. Çözüm yollarını bildiğimiz için, arkamızda büyük Türk milleti olduğu için geleceğe umutla bakıyoruz. Atatürk’ün yaptığı gibi milleti birleştireceğiz. Ekonomimizi devletin öncülüğünde ve üreticilerimizin çabalarıyla ayağa kaldıracağız ”şeklinde konuştu.

 

Üreticilerin Milli Hükümeti Kuracak

 

Konuşmalarda ayrıca,“Enerji güvenliğimizi Rusya, İran, Irak ve Azerbaycan’la sağlayacağız. Çiftçiye faizsiz kredi, ucuz yem, gübre ve mazot sağlayacağız. Üret kardeşim diyeceğiz. KİT’leri güçlendireceğiz ve yenilerini kuracağız. Önümüzdeki tarihi fırsatları değerlendirmek, Vatan Partisi’nin hükümet olmasıyla mümkündür. Vatan Partisi 50 yıldan beri hakikatleri savunmaktadır. Şimdi Vatan Partisi’nin günleri gelmiştir. Görevlere hazırız. Hakikat menzile varacak, Vatan Partisi sizlerin desteğiyle üreticilerin milli hükümetini kuracaktır”denildi. Soru cevap, görüşlerin aktarılması ve sohbetle birlikte devam eden kurultay yaklaşık 4 saat sürdü. Vatan Partisi yöneticileri, Mecidiye’ye tekrar geleceklerini ifade ederek köylülere misafirperverlikleri için teşekkür etti. Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu