GündemGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Vatandaş Keçileri Kaçırdı

Vatandaş Keçileri Kaçırdı

 

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde itfaiye, kayalıklarda mahsur kalan keçilere nefes kesen bir kurtarma operasyonu düzenledi.

 

Keçi İnatları Tuttu

Balıkesir’in Dursunbey ilçesine bağlı kırsal mahallelerden biri olan Büyükakçaalan Mahallesi’nde filmlere sahne olacak bir olay gerçekleşti. Keçileri kaçıran vatandaşın keçileri kayalıklarda mahsur kaldı. Her ne yapıldıysa keçileri kayalıklardan aşağıya indiremeyen vatandaşlar çareyi itfaiye ekiplerine haber vermekte buldu.

 

Hareketli Dakikalar Yaşandı

Keçilere söz geçiremeyen vatandaşlar Büyükakçaalan Mahalle Muhtarı Yunus Eyar ve İtfaiye ekiplerinden yardım istedi. Filmlere sahne olabilecek nefes kesen bir operasyon ile kayalıklardan ipler ile sarkan itfaiye ekipleri de keçilere söz geçiremeyince hareketli dakikalar yaşadılar. Keçileri kaçıran vatandaşın da onları kurtarmaya çalışan itfaiye ekiplerinin unuttuğu bir şey vardı. Kurtarmaya çalıştıkları hayvanlar keçiydi. Dolayısıyla bir tanesi kendi imkânları ile kayalıklardan aşağıya inerken diğeri ise çaresizce itfaiye ekipleri ve mahalle muhtarına teslim oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu