Görüntülü Haberler

Vatandaşlar Çamlık Tepesini Beğendi

Vatandaşlar Çamlık Tepesini Beğendi

Uzun süredir tadilatta olan Çamlık tepesi vatandaşları kabul etmeye başladı. Gezmek ve ayrıca piknik için buraya gelen vatandaşlar Çamlık’ı beğendi.

Balıkesir’in yeni gözde mekanlarından biri olan Çamlık tepesi, düzenlenmiş hâli ile izmet girdi. Uzun bir süredir tadilat nedeniyle kapalı tutulan Çamlık’ta tadilatların bitmesiyle vatandaşların uğrak noktası oldu. Balıkesirli vatandaşlar, piknik yapmaya ve ayrıca gezmeye Çamlık’a gelmeye başladı. Daha önceki dönemlerde alkol alan şahısların yoğunlukta olduğu yerlerden biri olan Çamlık şuanda ailelerin uğrak noktası. Gezmeye Çamlık’a gelen vatandaşlardan Hüseyin Kırmaz, “Çamlık çok güzel oldu. Çevre düzenlemesi de ayrıca güzel yapıldı. İlerleyen zamanlarda daha güzel olacağını düşünüyorum.

Daha iyi şeylerin yapılacağını düşünüyorum” dedi. Piknik yapmak için Çamlık’ı tercih eden Emine Bardak, “Çamlık’a ilk defa geliyorum. Girdiğimiz gibi burayı beğendik. Çok güzel olmuş. Dinlenilecek bir yer olmuş. Kardeşim sağ olsun bizi buraya getirdi. Balıkesir’in böyle bir yere ayrıca ihtiyacı vardı” şeklinde konuştu. İskender Akgül ise Çamlık’ın daha önceden alkol alan şahısların geldiğini ama şimdi ailelerin geldiğini ifade ederek, “Çamlık açıldı, çok güzel oldu hayırlı olsun. Çamlık’ta herhangi bir eksiklik göremedim. Önceden alkol alan şahıslar gelirdi. Şuanda aileler geliyor. Balıkesir nefes alıyor. Bu projeyi çizenden de, yapandan da, ayrıca emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu