Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Vatandaşların Sevgisi Sel Oldu

Balıkesir’de seçim sonuçları netleşti. Ardından, binlerce vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrar seçilmesini kutladı. Beraberinde, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda buluştu. Vatandaşlar, bayrak salladı. Devamında, şarkılar söyledi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için sevgi gösterileri yaptılar.

 

 

Vatandaşların Sevgisi Sel Oldu… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminden zaferle çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen binlerce vatandaş Balıkesir Valiliği önüne akın etti. Beraberinde 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda buluştu. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile sokaklara çıktı. Ardından, seçim şarkılarını da hep bir ağızdan söyledi.

Cosku

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, “Balıkesir’e yerel yönetici olarak 9 yıldır hizmet ediyorum. Dahası bu şehirle gurur duyuyorum. En çok gurur duyduğum şey Recep Tayyip Erdoğan‘a yol arkadaşlığı yapmak. Balıkesir’e teşekkür ediyorum. Bizleri 20 yıldır destekleyen Balıkesir’e gecesini gündüzüne katan mahalle başkanımızdan sandık görevlimize, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza, il ilçe yöneticilerimize, gönülden oy verenlere, milletvekili adaylarımıza, Cumhur İttifakımızın paydaşına her birine teşekkür ediyorum. Türkiye yüzyılı hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Belediye Baskani 1

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran da katılım sağladı. İl Başkanı Başaran ise zafer kutlamalarında AK Parti’nin seçim şarkısı olan ‘Doğruya Doğru’ şarkısını bir süre vatandaşlarla birlikte söyledi. Başkan Başaran, seçimde emeği geçenlere teşekkür etti.

Ekrem Basaran

Son olarak, vatandaşlar uzun süre şarkılar söyleyip, Türk bayrakları sallayarak seçim kutlamasında bulundu.

…Vatandaşların Sevgisi Sel Oldu…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu