GündemGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Vefalı Yurt Kepsut Depremzedeleri Unutmadı

Vefalı Yurt Kepsut Depremzedeleri Unutmadı


 

 

 

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde deprem bölgesindeki depremzedelere yönelik bağış kampanyası devam ediyor. Kepsutlular depremzede vatandaşlara 40 küçükbaş hayvan bağışı yaptı.

1 37

 

40 Adet Küçükbaş Hayvan Bağışladılar

Tüm dünyanın dikkatle takip ettiği deprem bölgesi için sürdürülen yardım kampanyaları devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından yardım kampanyalarıyla ayni ve nakdi yardımlar depremzedelere ulaştırılıyor. Kepsutlu yardımsever vatandaşlar düzenlenen kampanyalar ile deprem bölgesine yardımları ulaştırarak depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Son olarak Kepsut Eşeler Mahallesi’sindeki vatandaşlar depremzedeler için 40 adet küçükbaş hayvanı bağışladılar. AFAD koordinasyonu ile deprem bölgesindeki seyyar aşevlerine karkas et olarak hazırlanıp ulaştırılıyor.

2 10

 

Başkan Cankul “Karkas Et Olarak Hazırlayıp Depolarımıza Ulaştıracağız”

Yaşanılan büyük deprem sonrası vatandaşlar valilikler, kaymakamlıklar ve belediyeler aracılığıyla depremzedelere yardım gönderiyor. AFAD koordinasyonundan gerçekleşen yardım kampanyaları ile depremzede vatandaşların ihtiyaçları belirlendikten sonra illerdeki ilgili kurumlara bildiriliyor. İhtiyaç doğrultusunda gerek duyulan gıda, giyişi ve yardım malzemeleri toplanıyor. Vatandaşlar da böylelikle yardımlarını devlet kurumları ve yardım kuruluşları aracılığı ile bölgeye ulaştırabiliyor. Son olarak Balıkesir’in Kepsut ilçesinde yardımsever vatandaşlar, depremzedeler için 40 küçükbaş hayvanı bağışladı. Yapılan bu bağış ile ilgili açıklamalarda bulunan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul:

“Vefalı Yurt Kepsut’umuz deprem bölgesindeki kardeşlerimize 40 küçükbaş hayvan bağışında bulundu. Eşeler mahallemizde hemşehrilerimiz birlik ve beraberlik örneği göstererek 40 küçükbaş hayvanı deprem bölgesindeki kardeşlerimize bağışladı. Asrın felaketinde 85 milyon tek yürek olarak acıları paylaşırken, Vefalı Yurt Kepsut’umuzda deprem bölgesine yardım konusunda birlik ve beraberlik içinde aralıksız yardımlara devam ediyor. Bugün Eşeler mahallemizden teslim aldığımız hayvanları AFAD koordinasyonu ile deprem bölgesindeki seyyar yemek araçlarımızda kullanılmak üzere karkas et olarak hazırlayıp depolarımıza ulaştıracağız. Şahsım adına Eşeler Mahallesi sakinlerimize göstermiş oldukları vefa örneğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin” şeklinde konuştu.

3 6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu