Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Vekil Canbey:  “Çiftçinin Derdi Bizim Derdimizdir ”

Vekil Canbey:  “Çiftçinin Derdi Bizim Derdimizdir ”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey Ayvalık’ta çiftçilerle buluştu.

AYVALIK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Balıkesir’deki saha çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda Canbey Ayvalık ilçesini ziyaret etti. Ayvalık ziyaretinde AK Parti Ayvalık İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Canbey, İlçe Başkanı Ali Gür ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Sonrasında İlçe Başkanı Ali Gür ve ayrıca beraberindeki heyet ile birlikte Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal’ı ziyaret eden Mustafa Canbey, Başkan Baysal’dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

AYVALIK ÇİFTÇİLERİ İLE BULUŞTU

Ziyaretlerinin devamında ilçedeki çiftçilerle Ziraat Odası’nda bir araya gelen Canbey, çiftinin dertlerini dinledi, gereği için elinden gelen ne varsa ayrıca yapmaya devam edeceğini söyledi. Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Canbey şunları kaydetti:  “Bunun yanısıra bugün Ayvalık ilçemizde programlar gerçekleştirdik. İlçe teşkilatımızla bir araya geldik. Ziraat Odasını ziyaret ettik. AK Parti Ayvalık İlçe Başkanımız Ali Gür, Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal ve ayrıca çiftçilerimizle birlikte Ayvalık Ziraat Odası’nda bir araya gelerek çiftçilerimiz sorunları, beklentileri, sulama konuları üzerine istişarelerde bulunduk.

 “ÇİFTÇİNİN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR”

Çiftçi bir ailenin çocuğu olarak çiftçimizin sorunlarını çok iyi biliyor yakından takip ediyorum. Ayrıca çiftçinin derdi bizim derdimizdir. Güçlü Türkiye’nin temelini oluşturan çiftçilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz.” Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür ve Ayvalık Ziraat Odası Başkanı Hasan Baysal, Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu