Vekil Canbey Projeleri Tamamlamaya Devam Ediyor
Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İvrindi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi projelerinin ödeneklerinin çıktığını ve projelerin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu

Vekil Canbey Projeleri Tamamlamaya Devam Ediyor
Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İvrindi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi projelerinin ödeneklerinin çıktığını ve projelerin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu
AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, İvrindi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve İvrindi Gençlik Merkezi projelerinin son aşamaya geldiğini açıkladı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile İvrindi Belediyesi arasında imzalanan protokol ve çıkan ödeneklerle projelerin hızla tamamlanacağını belirtti.

Canbey, bu projelerin gençlere yeni imkanlar sunarak, ilçenin sosyal ve sportif hayatına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. “Projeler, şimdiden ilçemize, şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun,” dedi.
İvrindi-Korucu-Bergama Yolu Çalışmaları Sürüyor
Milletvekili Canbey, yıllardır çözüm için mücadele verdikleri İvrindi, Büyükyenice, Korucu, Bergama yolu arasındaki 29 kilometrelik yolun yapımına Şubat ayında başladıklarını ve çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı. “En yakın zamanda açılışını yapacağız. Bu yolun ilçemize, şehrimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Canbey, şehrin sorunlarını çözmek için azimle çalıştıklarını ve “Balıkesir’imiz ve İvrindi’miz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz,” dedi. Projelerin tamamlanmasıyla bölgenin gelişmesine katkı sağlamaktan gurur duyduklarını belirtti.