Vekil Sarı Bandırma'da Grup Toplantısına Katıldı
CHP Bandırma'da 2025 yılı için çalışmalar ele alındı, halkın talepleri değerlendirildi.

Vekil Sarı Bandırma’da Grup Toplantısına Katıldı
Bandırma Belediye Meclis Üyeleri ilk grup toplantısını gerçekleştirerek omuz omuza çalışma vurgusu yaptı.
CHP Bandırma İlçe Binası’nda, Bandırma Belediye Meclis Üyelerinin düzenlediği yılın ilk grup toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan parti yöneticileri ve belediye yetkilileri, 2025 yılı için yapılacak çalışmalar ve halkın beklentileri üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

2025 Çalışmaları ve Halkın Beklentileri Masaya Yatırıldı
Meclis toplantısı öncesi düzenlenen bu buluşmada, Bandırma ve Balıkesir genelinde yapılacak projeler ve halkın talepleri detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, şehrin geleceği için omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Teşekkür Mesajı
Toplantıya katılım sağlayan CHP Bandırma İlçe Başkanvekili Melda Dönmez, İlçe Yöneticileri, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve tüm Meclis Üyelerine teşekkür edildi. Halkın hak ettiği hizmetin sağlanması için durmaksızın çalışılacağının altı çizildi.
Haber Merkezi
CHP’li Sarı’dan Grevdeki İşçilere Destek