Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Vekil Subaşı’nın Duyarlılığı Şehidin Kardeşini Duygulandırdı

Vekil Subaşı’nın Duyarlılığı Şehidin Kardeşini Duygulandırdı

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın şehit ailelerine gösterdiği samimi duyarlılık, duygulandıran sahnelere konu oluyor.

 

Olay Şubat’ın İlk Haftasında Şehit Ailesini Ziyareti İle Başladı

Bu duygusal anlardan birisi de, Subaşı’nın Karabağ Şehidi Hasanov Hikmet Fikret’in ailesine yaptığı ziyarette gerçekleşti. Olay, Subaşı’nın Kaymakam Arslan Yurt ile birlikte Şubat’ın ilk haftasında şehit ailesini ziyareti ile başladı.

Subasi 01

Ama Subaşı, bu ziyarette samimi davranışı ile şehidin kız kardeşinin bir sorunu olduğunu fak etti. Üstelik Subaşı’nın duyarlı yaklaşımına, şehit kardeşinin sıkılgan ve utangaç bir tavırla yanıt vermesi ise gözlerin dolmasına neden oldu.

Uzaktan Bağlanmak Zorundaydı Ama

Şehidin kız kardeşi Sakarya Üniversitesi Coğrafya bölümünde okuyordu. Ancak pandemi nedeniyle uzaktan bağlanmak zorundaydı. Ne var ki kullandığı bilgisayar eski ve yetersizdi. O ziyarette vekil Subaşı ve Kaymakam Yurt sorunun çözümü için söz verdi.

Subasi 001

Vekil Subaşı Ve Kaymakam Yurt Verdikleri Sözü Tuttu

AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı ve Gönen Kaymakamı Arslan Yurt dün verdikleri sözü yerine getirdi. Kaymakamlık tarafından temin edilen bilgisayar, şehidin kız kardeşine teslim edilirken, ayrıca Subaşı’da bizzat kendi aldığı telefonu şehidin kardeşine hediye etti. Şehit ailesinin ve şehidin kız kardeşinin sevinci ise bir kez daha duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Haber: Kamil Akyürek

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu