Vekil Uygur Tokat’ta Teşkilatla Buluştu
Balıkesir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Belgin Uygur Tokat’ta

Vekil Uygur Tokat’ta Teşkilatla Buluştu
Tokat’taki toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, teşkilatla yapılan değerlendirmelerde birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İlim ve İrfanın Harmanı: Tokat’ta Bir Araya Geldiler
Balıkesir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Belgin Uygur, Tokat’taki ziyaretinde il teşkilatıyla bir araya geldi. Uygur, Tokat’ın tarihî ve kültürel mirasının gücüne vurgu yaparak, şehri “ilmin ve irfanın harman olduğu kadim bir şehir” olarak tanımladı. Uygur’a Tokat İl Başkanımız Adem Dizer ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Teşkilatla Hasbihal ve Değerlendirme
Ziyaret kapsamında AK Parti Tokat İl Başkanlığı’nda teşkilat üyeleriyle samimi bir sohbet ortamı oluşturuldu. Belgin Uygur, Tokat teşkilatının çalışmalarını değerlendirdi ve birlikte yürütülen projelerin başarısına değindi. İl Başkanlığında yapılan toplantıda, partinin ilerleyen süreçteki stratejileri ve hedefleri konuşuldu.

Tokat Teşkilatının Gücü: Samimiyet ve Bağlılık
Uygur, Tokat teşkilatının disiplini ve davasına olan bağlılığının kendisi için her zaman umut verici olduğunu vurguladı. Ayrıca, Tokat teşkilatının samimi çalışmaları ve gayretli duruşunun, partinin güçlenmesine katkı sağladığını belirtti.

Misafirperverlik ve Gayret İçin Teşekkür
Ziyaretin sonunda Uygur, Tokat İl Başkanı Adem Dizer ve tüm teşkilat mensuplarına misafirperverlikleri ve gayretleri için teşekkürlerini iletti. Uygur, bu tür ziyaretlerin teşkilatlar arası bağlılık ve dayanışmayı daha da güçlendirdiğine dikkat çekti.
Haber Merkezi
Balıkesir’de Sürpriz Atama İddiası! İmamoğlu’nun Eski Ekibi Mi?