Gündem

Veteriner Hekimler Odası’ndan Nostajik Paylaşım

Veteriner Hekimler Odası’ndan Nostajik Paylaşım

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu 1968 yılında Balıkesirli hayvan üreticileri arasında yapılan bir yarışmaya ilişkin görseller paylaşarak değerlendirmede bulundu.

ÜRETİCİYE DESTEK MESAJI PAYLAŞTI

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu 1968 yılında Balıkesirli hayvan üreticileri arasında yapılan bir yarışmaya ilişkin görseller paylaşarak değerlendirmede bulundu. Tanrıkulu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı görsel paylaşım ile üretimin desteklenmesi ve üreticinin yanında olunması konusunda da değerlendirmede bulunan bir mesaj paylaştı.

ARŞİV FOTOĞRAFLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKARILDI

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası fotoğraf arşivinden gün yüzüne çıkarılan fotoğraflarla ilgili olarak Hüdayi Tanrıkulu, “1968 Yılında İlimizde düzenlenen bir yarışma ve bu yarışmadan bazı kareler. Üreticilerin heyecanı ve haklı gururu ama bir o kadar da alçak gönüllülüğü fotoğraflara yansımış gibi görünüyor. İdareci ve yöneticiler ise üreticiye “yanınızdayız” mesajı veriyor. Başkalarının ürettiklerine mecbur kalmak istemiyorsak, üretimi desteklemeli ve üreticinin yanında olmalıyız. ” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu