Balıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

Kış Kreasyonu Trendleri

Ekim ayının ortalarına doğru, gelecek sezonun etkilerini taşıyacak ortak trendlere şahit olabilirsiniz. İşte karşınızda kış kreasyonu trendleri!

Kış Kreasyonu Trendleri

Kış Kreasyonu Trendleri nelerdir? Çanta ve ayakkabılardaki ortak trendleri sizin için derledik. Detaylar için okumaya devam edin..

1 11

Görünüşü İçinizi Isıtmaya Yetiyor!

Kürk görünümü veren peluş ayakkabı ve çantalar özellikle kış mevsiminin vazgeçilmez trendleri arasında yer alacak. Görünüşleriyle bile içinizi ısıtmaya yetecek bu parçaları sıradan bir kombini eğlenceli bir hale getirmek için kullanabilirsiniz.

2 8

Klasik ve Şık Kombinasyon

Bir dönemin popüler desenleriyle beğeni toplayan timsah derisi görünümlü çanta ve ayakkabılar yeniden yükselişe geçti. Özellikle klasik ve şık stilde bir kombin yaratmaya çalıştığınızda sizi destekleyen en önemli parçalardan olacaklardır.

3 6

Detaylara Önem Verin

Günlük hayatta kullanması biraz zor olsa da farklı desen, model ve detaylar oldukça dikkat çekici. Nitekim farklı detaylara sahip ayakkabı ve çanta edinmek kombinlerinizi tek başlarına farklılaştırmaya ve dikkat çekici hale getirmeye yetecektir.

İddialı Renkler Tercih edin

Kuşkusuz moda dünyasının en çarpıcı ve havalı renkleri arasında yer alan kırmızı rengi kullanmak biraz dikkat ister. İddialı kombinlerin aranılan rengi olan kırmızı rengini 2023-24 Sonbahar/Kış sezonunda tercih etmenin şimdi tam zamanı.

Haber Merkezi

Kimono Nedir ve Ne Anlama Gelir ?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu