GündemTeknoloji

WhatsApp geri adım attı

Snapchat ile popülerleşen Hikayeler özelliğini kısa bir süre önce kullanıcılara sunan WhatsApp, gelen tepkiler üzerine bazı değişiklikleri geri almak zorunda kaldı.

 

 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Facebook’un Snapchat’e açtığı savaştan nasibini aldı ve Hikayeler özelliğini geçtiğimiz günlerde kullanıcılarıyla buluştu.

 

WhatsApp, 24 saat boyunca yayında kalan Hikayeler oluşturulmasını sağlayan bu özelliği kullanıma sunması ile birlikte, kullanıcıların durum mesajlarını ortadan kaldırdı.

 

Ancak, bu konuda kullanıcılardan büyük tepkiler alan uygulamanın, geri adım atarak metin tabanlı durum özelliğini tekrar kullanıma açmayı planladığı iddia edildi.

 

Durum özelliğini tekrar kullanıma sunuyor!

TechCrunch’a yaptığı açıklamada iddiaları doğrulayan yetkililer, kullanıcılardan gelen talepler sonucunda metin tabanlı durum özelliğini tekrar uygulamaya dahil etme kararı aldıklarını belirttiler.

 

Durum özelliğinin kullanılmaya devam edileceğini vurgulayan yetkililer, isteyen kullanıcıların daha önce olduğu gibi durum mesajları yazabileceğini ifade ediyor.

 

İlk olarak Android kullanıcıları ile tekrar buluşacak olan ( Beta sürümüne dahil edildi ) metin tabanlı durum özelliğinin, daha sonrasında iOS sürümü için aktif edileceği öğrenildi.

 

ShiftDelete.Net

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu