TeknolojiGündem

WhatsApp’tan Yeni Güvenlik Adım

WhatsApp, güvenliği artırmak için yeni bir güncelleme getiriyor. Artık her sohbetin altında "uçtan uca şifrelemeli" ibaresi görülecek. İşte detaylar...

WhatsApp’tan Yeni Güvenlik Adım

WhatsApp, sohbetlerin güvenliğini sağlamak amacıyla yeni bir özellik sunuyor. Her sohbet penceresinde, sohbetin uçtan uca şifreli olduğunu gösteren bir ibare yer alacak.

WhatsApp Android beta sürümünde, herhangi bir sohbet ekranında, kişi veya grup adının altında yeni bir uçtan uca şifreleme göstergesi görülüyor. Bu gösterge, sohbetin uçtan uca şifreli olduğunu belirtiyor.

Whatsapp'Tan Yeni Güvenlik Adım

Şu anda bu özellik yalnızca belirli bir beta testi grubu için mevcut olsa da, yakında daha fazla kullanıcıya sunulacak. Bu özellik, kullanıcıların şifreli sohbetleri daha kolay bulmasını sağlayacak.

Gösterge, diğer kullanıcıların son görülme ayrıntılarının görüldüğü yerde kısa bir süre için gösterilecek. Ardından, gösterge zamanla kaybolacak ve yerini alacak. WhatsApp, kullanıcıları uzun süredir sohbetlerin ve aramaların uçtan uca şifreli olduğu konusunda bilgilendiriyor. Bu güncelleme ile şifreleme göstergelerinin görünürlüğü artırılarak, kullanıcılar daha bilinçli hale getiriliyor.

 

 

Haber: Bülten

Türkiye Otomobil Pazarında Çin Markaları Yükselişte

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu