GündemÖzel Haberler

YA TUTARSA…

14 yıldır Milli Piyango Bayiliği yapan Mehmet Aslan, 31 Aralık’ta çekilecek olan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için tam biletlerin günler öncesinden tükendiğini söyledi. Aslan, MERHABA’ya yaptığı açıklamada büyük ikramiyenin 70 milyon lira olduğunu dile getirdi.

Milli Piyango İdaresi’nin 31 Aralık’ta yapılacak olan yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon lira olarak belirlendi. Bunun yanı sıra 1 adet 7 milyon lira, 10 adet 1 milyon lira, 30 adet de 100 bin liralık ikramiye verilecek. En büyüğü 70 milyon lira, en küçüğü ise 70 lira olmak üzere toplam 2 milyon 950 bin 905 adet ikramiye dağıtılacak. Şansını değerlendirip, büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen vatandaşlar ise Milli Piyango Bayilerine gidiyorlar. Balıkesirlilerin de Milli Piyango’ya yoğun ilgi gösterdiğini belirten Milli Piyango bayisi Mehmet Aslan, tam biletlerin bir hafta önceden tükendiğini belirtti.

‘‘TAM BİLETLER TÜKENDİ’’

Tam Milli Piyango biletlerinin günler öncesinden tükendiğini söyleyen Mehmet Aslan, ‘‘Ben 14 senedir Milli Piyangoculuk yapıyorum. Daha evvel bu kadar büyük rakamlar olmasa da çok kişiye talih kuşu kondu. Sattığım biletlere ikramiye çıktım. Bu sene de sattığım bilete büyük ikramiyenin çıkmasını temenni ediyorum. Tam biletlerimiz şimdiden tükendi. Yaklaşık bir haftadır tam bilet yok. Yarım ve çeyrek bilet satıyorum’’ dedi.

UMUDUN FİYATI 70 TL

Milli Piyango biletlerinin fiyatları ile ilgili bilgi veren Milli Piyangocu Mehmet Aslan, ‘‘Tam bilet 70 TL, Yarım bilet 35 TL, Çeyrek bilet ise 17, 5 TL. Vatandaşlarımız bu sene en çok tam bilete ilgi gösterdi. Kazanacakları ikramiyenin yüksek olmasını istiyorlar. Yarım bilete ve çeyrek bilete de yoğun ilgi var’’ şeklinde konuştu.

YENİ NESİL BİLET

Bu sene yılbaşı için standart biletlerin yanı sıra vatandaşların kendi belirlediği rakamlardan oluşan biletler de olacak. Kendi oluşturdukları rakamlardan bilet oluşturmak isteyen vatandaşlar, en yakın sayısal loto bayisine giderek kendi belirleyecekleri rakamları tuşlayabilecekler. 6 Haneli bilette son 5 rakamı talihliler belirleyebiliyor. Biletin başındaki yani 6’ncı rakamı ise makine belirleyecek. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu