Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemSağlıkYaşam

Yağ Yakan Kür Tarifi

En etkili zayıflama yöntemlerinden biri de kürlerdir. İşte karşınızda yağ yakan kür tarifi

 

Yağ Yakan Kür Tarifi

 

Yağ yakan kür tarifi karşınızda

1) Yeşil Çay-Limon-Soda Zayıflama Kürü

Kaynamış yarım litre su ile 2 yemek kaşığı yeşil çayın 10 dakika kadar demlenmesi gerekir. Süzüldüğünüz ve demlenen çayın içine yarım limon sıkılıp kabuğuyla atılır. Son olarak bir şişe maden suyu katıldıktan sonra zayıflama içeceği hazır olur. Ara öğünlerde birer bardak tüketilerek uygulanan kür, metabolizmayı hızlandırır ve eksilen mineralleri vücuda kazandırır.

2) Zayıflama Suyu

Kürü uygulamanız için sabah uyandığınız gibi bir çay kaşığı çörek otu yağını içmeniz gerekmektedir. Sonrasında bir su bardağı ılık su içerisine iki çorba kaşığı sirke koyup içmeniz gerekmektedir. Ayrıca tadından rahatsız olanlar için yarım çay kaşığı bal ilave yapılması tavsiye edilmektedir. Tokluk hissini arttıran kür, kalori kontrolünü kolaylaştırmaktadır.

3) Hızlı Zayıflama Kürü

3 yemek kaşığı kadar yoğurt çırpıldıktan sonra içine önce 2 tatlı kaşığı pul biber, sonra da yarım limon katılmaktadır. Ayrıca bunun ardından karıştırılmaktadır. Yatmadan yarım saat önce tüketilecek bu karışım metabolizmayı hızlandırır, gece yaşanacak açlık krizlerinin önüne geçiyor ve yağ yakımını arttırır.

4) Mucize Zayıflama Kürü

3 yemek kaşığı kadar ev yoğurdu ile yarım çay kaşığından daha az toz zencefil, zerdeçal ve toz tarçın iyice çırpılarak hazırlanan karışım, gece yatmadan bir saat önce tüketilir. Üzerine beş bardak kadar su içilmesi ile tamamlanan kür, metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını arttırır.

 

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu