GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

“Yağcıbedir Kültür Yolu“ Proje Çalışmaları Sürüyor

“Yağcıbedir Kültür Yolu“ Proje Çalışmaları Sürüyor

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş öncülüğünde proje katılımcıları “Yağcıbedir Kültür Yolu“ projesi için toplantı yaptılar.

TOPLANTI YAPTILAR

“Yağcıbedir Kültür Yolu“ projesine yönelik çalışmalar sürüyor.  Bu kapsamda Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçenin bu proje ile turizmin daha da gelişmesi için bir adım daha atıldığını ifade etti. Proje kapsamında Sındırgı Belediyesi’nde Başkan Ekrem Yavaş ve proje emekçileri akademisyenlerin katılım ile  “Yağcıbedir Kültür Yolu ”proje toplantısı gerçekleşti.

İZMİR’DEN AKADEMİSYENLER

Sındırgı’nın turizm gelişmelerine bir yenisini ekleyecek olan bu projenin toplantısına Balıkesir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ali Duymaz, Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Doç. Dr. Erdal Aday, Ahmet Demircan, İzmir Demokrasi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Gonca Kuzay Demir, Doç Dr. Nurgül Begiç, Ege Üniversitesi’nden Prof. Dr. Metin Ekici, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’ndan Candan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Turizm Şube Müdürü Kurthan Gençel ve Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge ekibi katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu