Yağlı Güreş İptal! Sebebini Başkan Mirza Açıkladı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 17 Eylül’de Bandırmaspor İdman sahasında gerçekleştirilmesi planlanan Bandırma yağlı güreşlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Yağlı Güreş İptal! Sebebini Başkan Mirza Açıkladı

Yağlı Güreş İptal! Sebebini Başkan Mirza Açıkladı

Yağlı Güreş İptal! Sebebini Başkan Mirza Açıkladı

İptal Kararının Sebebi Açıklandı

Mirza, kararın alınmasında Bandırmaspor Başkanı Serdar Kuter’in isteği ve ısrarının etkili olduğunu belirtti. Başkan Mirza, bu yıl için planlanan yağlı güreşlerin iptal edilmesinin gerekçesi olarak Kuter’in taleplerini gösterdi.

Geçmişte Sorunsuz Düzenlenmişti

Başkan Mirza, yağlı güreşlerin geçmiş yıllarda Bandırmaspor İdman sahasında düzenlendiğini ve bu dönemlerde hiçbir sorun yaşanmadığını ifade etti. “Yağlı güreşleri ilk başkanlık dönemimde, başkanı olduğumuz Vakfımızın yeri olan İdman sahasında, önlem alarak 4 yıl üst üste yapmıştık ve hiçbir sorun yaşanmamıştı” dedi.

Gelecek Yıl Daha Kapsamlı Etkinlik

Mirza, güreş severlerin üzüntüsünü anladıklarını ve gelecek yıl daha kapsamlı bir etkinlik düzenleyeceklerini belirtti. “Gelecek yıl daha kapsamlı bir biçimde Ata sporumuz güreşlerimizi halkımız ile buluşturacağız.” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Bandırma’da CHP Gençlik Kolları Seçiminde Usulsüzlük İddiası

bandırma etkinlik Yağlı Güreşler iptal serdar kuter Tolga Mirza Bandırmaspor İdman sahası geçmişte düzenleme kapsamlı etkinlik güreş severler.