Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Yarbaoğlu Mahalle Başkanlıklarının Önemini Anlattı

Yarbaoğlu Mahalle Başkanlıklarının Önemini Anlattı

Deva Partisi Karesi İlçe Teşkilatı, mahalle başkanı atamalarını sürdürüyor.Atamalara dün yenileri eklenirken, Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlupartililere mahalle başkanlıklarının önemini anlattı.

Görevlendirmeler bugün Deva Partisi İl başkanı Kemal Aydemir ile il ve ilçe yöneticilerinin de katılımı ile yaptılar. Yapılan törende göreve gelen mahalle başkanlarına görev belgeleri ve rozetleri takdim ettiler. İl Başkanı Kemal Aydemir, törende şunları söyledi, ‘’Bakınız, vatandaşlarımız samimiyeti çok iyi anlıyor. Samimi insan, inanmış insanın önüne her ne suretle olursa olsun engellemeleri koysanız dahi başarılı olamazsınız. Bizler fikri hür vicdanı hür DEVA kadroları olarak her bir vatandaşımızın hak ettiği yaşama hakkını sağlayana kadar çalışmaya DEVAm edeceğiz. Bizler dersimize iyi çalıştık. Ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz.

Problemi de biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. O yüzden Vatandaşlarımızdan bizlere inanmalarını ve güvenmelerini rica ediyoruz. Hiç merak etmesinler, DEVA kadroları bu ülkenin teminatıdır ve yönetmeye müktedirdir. Şehrimiz ve ülkemiz Doğru dürüst insanlarla çok güzel yarınları yaşayacaktır.”

Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu da, teşkilatıların hızla büyüdüğüne dikkat çekerek mahalle başkanlıklarının öneminden bahsetti. Ardından göreve gelen tüm mahalle başkanlarına Sosyolog Sinem Yılmaz Seyitoğulları tarafından parti içi eğitim verdiler.  Program, başarı dileklerinin ardından sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu