GündemEğitimEkonomi

Yarışma Başlıyor!

Girişimciliğe ilk adım için tüm dünyada takip edilen ve pek çok startup’ın tohumlarının atıldığı Girişimcilik Yarışması Startup Weekend 12-13-14 Ekim tarihlerinde, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) desteğiyle, Çanakkale Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşecek.

Bölgedeki ikinci Startup Weekend etkinliği olarak; bölgedeki girişimciliğe duyulan ilgiyi arttırmayı, girişimcilerin iş kurma, iş modeli oluşturma ve iş modelini doğru şekilde sunma konusunda bilgi edinmesini ve girişimcilik farkındalığını yaratmayı hedefliyor.Bu etkinlik ile Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri, fikirlerini oluşturdukları ekip arkadaşları ile sunma imkanı bulacak.
Kazanan Ekiplere Para Ödülü Verilecek

Tüm girişimcilik yarışmaları gibi, Startup Weekendlerde de en büyük ödül, bu yoğunlaştırılmış program ile kazanılan bilgi, iş fikrini test etme ve ekip çalışması deneyiminin, gelecekte kurulacak girişimler için hazırladığı alt yapı olarak biliniyor. Ancak Güney Marmara Kalkınma Ajansı organizasyonu ile gerçekleşen bu yarışmada, kazanan ekiplere para ödülü de verilecek. Başvurular dün sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu