GündemÇocukçaEğitim

‘‘YAŞASIN OYUN OYNAMAK’’

Sevgili çocuklar, bugün sayfamızda 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu öğrencileri var. Teneffüslerinde oyun oynamayı çok sevdiklerini söyleyen minikler en çok futbol oynamayı seviyorlarmış. Bu eğlenceli sohbeti okumaya hazır mısınız?

Çocuklar, hepiniz oyun oynamayı elbette çok seviyorsunuz. Kiminiz okul sonrası mahalle arkadaşlarınızla top koşturuyorsunuz, kiminiz ise ders aralarında teneffüslerde en sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçiriyorsunuz. Bugün ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızda yer alan 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu’ndaki arkadaşlarınız ise oyun oynamayı neden sevdiklerini anlattılar. En çok futbol oynamayı seven miniklerin eğlenceli macerasını sizlerle buluşturuyoruz.
Kadir Demir: Ben arkadaşlarımla zaman geçirmeyi çok seviyorum. Özellikle ders aralarında futbol maçı yapmak çok eğlenceli. Bunun yanı sıra arkadaşlarımla bazen oyunlar oynuyorum. Ebelemece, köşe kapmaca oynuyoruz. Bunlar da tabi ki çok güzel oluyor. Ben tüm arkadaşlarıma teneffüslerini güzel geçirmelerini öneririm. Çünkü teneffüsler çok güzel.

Doruk Ulus: Teneffüslerde oyun oynamak çok keyifli. Arkadaşlarımla birlikte ders aralarında vakit geçiriyorum. Maç yapıyoruz. En çok birlikte futbol oynamayı seviyoruz. Çünkü çok heyecanlı oluyor. Oyun oynamak çok güzel. Hem sevdiğimiz arkadaşlarımızla zaman geçiriyoruz. Hem de eğleniyoruz.

Furkan Kurt: Ben Doruk arkadaşımı çok seviyorum. Teneffüslerde genellikle onunla bir araya geliriz. Sohbet eder. Vakit geçiririz. Ayrıca diğer arkadaşlarımızla birlikte futbol maçı yaparız.

Uğur Aslan: Okulumuz çok güzel. Eğlenceli ve güzel zaman geçiriyoruz. Ders çalışmayı da çok seviyorum. Oyun oynamak benim için çok mutluluk verici. Eskiden mahalle arkadaşlarımla oyunlar oynardım. Artık okul arkadaşlarımla teneffüslerde maçlar yapıyoruz. Oyunlar oynuyoruz. Bu beni çok mutlu ediyor.

Egemen Çakır: Oyun oynamayı çok seviyorum. Bazen ebelemece, bazen basketbol bazen de futbol oynuyorum. Çok eğlenceli ve güzel geçiyor zamanım. Arkadaşlarımla bir arada olmak mutluluk verici.
Ayşe Dağdelen: Arkadaşlarımla birlikte vakit geçirmeyi çok seviyorum. Biz de genellikle teneffüslerde vakit geçirebiliyoruz. Ayrıca voleybol oynamayı da çok seviyorum.

Kardelen Biçer: Ben voleybol oynamayı çok seviyorum. Spor yapmaya ilgim var. Ders aralarında ya da Beden Eğitimi dersinde arkadaşlarımla voleybol oynamak beni mutlu ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu