GündemÇocukçaEğitim

‘‘YAŞAYARAK ÖĞRENİYORUM’’

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça’ sayfamızda İpek Yuvam Anaokulu’nun birbirinden harika öğrencileri konuğumuz oldular. Okulda yaptıkları çalışmaları ve aktiviteleri anlatan miniklerin oyun macerasına kulak vermeye hazır mısınız?

Çocukların oyun oynamayı çok sevdiklerini hepimiz biliyoruz. Okulda arkadaşlarıyla birlikte oynadıkları birbirinden eğlenceli oyunlar ile birlikte öğrenciler oldukça keyifli zaman geçiriyorlar. Öğretmenleri eşliğinde çeşitli eğitim materyalleri ile balık tutma oyunu oynayan minik öğrencilerin eğlenceli oyunlarını onlardan dinlemeye hazır mısınız?

1
Güneş Manyaslı: Ben okulda oyun oynamayı çok seviyorum. Öğretmenimiz bize çok güzel etkinlikler yaptırıyor. Mesela eğlenceli oyunlar oynuyoruz. Resimler yapıyoruz. Çalışma kitabımızdan alfabe ve sayıları öğreniyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Ben en çok balık tutma oyununu seviyorum.

Nisa Başaran: Okulumuzda birbirinden güzel etkinlikler yapıyoruz. Öğretmenimiz bize sayı saymayı ve harfleri öğretiyor. Bunun dışında oyun oynuyoruz. El işi etkinlikleri yapıyoruz. Çok güzel ve keyifli oyunlar ben böyle zaman geçirmeyi çok seviyorum. Tüm arkadaşlarımla birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz. Balık tutma oyununu oynamak da çok keyifli.

2
Cemre Bilal: Biz okulda çok güzel bilgiler öğreniyoruz ve harika zaman geçiriyoruz. Öğretmenimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Birlikte oyunlar oynuyoruz. Mesela balık yakalama oyunu var. Oltanın ucundaki çengel ile tahtanın üzerindeki balıkları yakalayarak kutusuna bırakıyoruz. Ne kadar dikkatli olursak o kadar çok balık yakalarız.

3
Arzu Yaman: Ben balık yakalama oyunu oynamayı çok seviyorum. Okulumuzda çok eğlenceli aktivitelerimiz var. Onları yapmak çok keyifli ve eğlenceli. Ben de tüm arkadaşlarımla birlikte bu oyunları oynamayı çok ama çok seviyorum.

Sevgi Kurtulan: Okulumuz çok güzel. Öğretmenimiz bize çok güzel oyunlar oynatıyor. Onları oynarken çok mutlu oluyoruz. Ayrıca ben resim yapmayı ve boyama etkinliği yapmayı çok seviyorum. Mesela arkadaşlarımla birlikte balık yakalama oyunu oynadık. Ve ben o oyunu da çok sevdim.

4
Bartuğ Gürbüz: Okulda oyunlar oynamayı çok seviyorum. Biz eğitici etkinliklerin ardından eğlenceli aktiviteler yapabiliyoruz. Mesela öğretmenimiz bize balık yakalama oyununu oynattı. Çok keyifli ve güzeldi. Okulda harika zaman geçirdik. Ben bu oyunu oynadığım için çok mutlu oldum. Arkadaşlarımla birlikte güzel ve eğlenceli bir etkinlik yaptık.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu