GündemSpor

YASEMİN ADAR ADINA MÜSABAKA

Şehit Turgut Solak Spor Salonumuzda gerçekleştirilen ve açılış töreniyle başlayan 2.Uluslararası Yasemin Adar Güreş Turnuvası, Küçük minik kızlar ve Büyük minik kızlar olmak üzere 2 kategoride 11-12-13 ve 13-14-15 yaş grubunda sporcular kıyasıya mücadele etti.

Güreş turnuvasına 20 ilden 30 kulüp ve 300 sporcu katılım sağladı. Balıkesir Valiliği himayelerinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yasemin Adar Güreş Turnuvasında gün boyu devam eden güreşlerde kıyasıya rekabet yaşanırken; adına turnuva düzenlenmesinin mutluluğunu yaşayan Dünya Şampiyonu Yasemin Adar gün boyu minik bayan güreşçileri yalnız bırakmadı.

ARICIOĞLU “GURUR KAYNAĞIMIZ”

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Yasemin Adar’ın Balıkesir için büyük bir gurur kaynağı olduğunun ve bundan sonra yetişecek minik kızlar için ne denli önemli bir rol model olduğunun önemine değindi. Geleneksel hale gelen bu turnuvanın her zaman destekçisi olacağını belirten İl Müdürü, turnuvaya katılan sporculara başarılar dileyerek, onları destekleyen, yalnız bırakmayan velilerine de teşekkür etti. Turnuva sonunda derece elde eden sporculara ödülleri, İl Müdürü, Şube Müdürü ve Karesi İlçe Müdürü ve adına turnuva düzenlenen İlk Kadın Dünya Şampiyonu Güreşçi Yasemin Adar tarafından takdim edildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu