GündemSiyaset

YATIRIM YAĞMURU TEMEL ATMA BEREKETİ

Balıkesir Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ağırladı. Balıkesir’e yapılan yatırımlar ve toplu temel atılışlarının gerçekleştirildiği programda Bakan Eroğlu ‘Balıkesir artık köy olmaktan çıktı ‘dedi.

Bakan Eroğlu, ‘ Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu tebrik ediyorum. Büyük bir işe girişmiş. Ben eskiden hatırlıyorum İstanbul’da geçmişte devletin bile yapamadığı viyadükleri Balıkesir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu yapıyor. Bu bir sanat eseri ’dedi.

BALIKESİR’İN BEREKETLİ GÜNÜ

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla adliye önündeki köprülü kavşağın temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘ İlimize hayırlı olsun. Kavşak çalışmasının 26 Ağustos 2018 tarihinde tamamlanmasını bekliyoruz. ’dedi.

BALIKESİR’E YATIRIM YAĞMURU

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla 35 tesisin açılışı ve temel atma töreni gerçekleşti. Balıkesir 378 milyon TL’lik yatırım aldı. Balıkesir yağmurlu bir günde Bakan’ı ağırladı. Bakan yağan yağmurla ilgili ‘Balıkesir’e Bereket Yağıyor’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu