GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Yavuz Subaşı: İstanbul Kitapçısı Skandallar Zinciri Haline Geldi

Yavuz Subaşı: İstanbul Kitapçısı Skandallar Zinciri Haline Geldi

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait İstanbul Kitapçısına dair açıklama yaptı. Subaşı, daha önce satışa sunulan Sakine Cansız ve Nurettin Demirtaş kitaplarını hatırlattı. Ardından, Çocuk kitapları kategorisinden satışa sunulan yeni skandal kitapların raflarda yer aldığını söyledi.

 

Çocuk Kitabında Çiftler Arasındaki Temas Anlatımı

Subaşı, “Çocuk kitapları kategorisinden satışa sunulan ‘Aşk ve Dostluk’ isimli bir kitap var. Ancak, kitapta çiftler arasındaki temasın, kadın erkek ilişkisinin açıkça anlatıldığı satırlara yer veriliyor. Ve maalesef bu kitap utanmadan raflarda yer aldı ”dedi

Çocuk Kitabında Detaylarıyla Taciz Anlatılıyor

Subaşı ayrıca “Rezalet bununla da sınırlı kalmadı. ‘Çıtır Çıtır Felsefe’ isimli kitapta bir çocuğun cinsel tacize uğraması konu ediliyor. Üstelik, bir erkek çocuğunun, bir erkek tarafından nasıl taciz edileceği, detaylarıyla kitapta yer alıyor. Bu kitaplar maalesef İBB kitap raflarında ”dedi.

 

2 1

 

İBB Skandal Zincirine Yeni Bir Halka Ekledi

AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı,  ‘Her şey çok güzel olacak sözü’ ile İstanbul’da 2019 yılında Belediyeyi kazanarak yönetimi ele geçiren CHP zihniyeti maalesef hiç ama hiç iyi olmayan icraatlara imza atıyor dedi. Daha önce terörist Sakine Cansız ve Nurettin Demirtaş’ın kitaplarının satışa sunulduğu İBB’ye ait İstanbul Kitapçısı’nda yine bir skandala imza atıldı.

Çocuk Kitabında Detaylarıyla Taciz Anlatılıyor

Çocuk kitapları kategorisinden satışa sunulan ‘Aşk ve Dostluk’ isimli kitapta çiftler arasındaki temasın, kadın erkek ilişkisinin açıkça anlatıldığı satırlara yer verilen kitap utanmadan raflarda yer aldı. Rezalet bununla da sınırlı kalmadı.  ‘Çıtır Çıtır Felsefe’ isimli kitapta bir çocuğun cinsel tacize uğramasının konu edinildiği kitapta, bir erkek çocuğunun arabada yanına oturan bir erkek tarafından nasıl taciz edildiği detaylarıyla anlatıldı. Bu kitaplar maalesef İBB kitap raflarında.

İBB Öcalan’a Diktatör Diyen Kitaba Sansür Uyguladı

Subaşı açıklamasında ayrıca “Aynı (İBB), terör örgütü pkk ‘nın elebaşı Abdullah Öcalan’a ‘diktatör’ denilen kitaba reklam sansürü uyguladı. Kitap Sakıncalı bulunduğu için veto yedi. Asıl veto gerekçesi HDP’yi gücendirmemektir diye düşünüyorum. “ifadelerine yer verdi.

Haber: Nursima Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu