Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Yavuz Subaşı’ndan Merak Uyandıran Paylaşım

Yavuz Subaşı’ndan Merak Uyandıran Paylaşım

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı sosyal medya hesabında yaptığı sarsıcı bir paylaşım ile kamuoyunda büyük bir merak uyandırdı.

SUBAŞI “BİR SORUM OLACAK”

Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, nüktedan bir dil kullanarak, son zamanlarda gündeme gelen bazı isimlerin resimlerini de paylaşarak gönderme yaptığı açıklamasında: “Bir Sorum olacak ; Doğru bilenler arasında çekilecek kura ile 25 kişiye “Yönetim-Liderlik-Vizyon” isimli benim yazdığım kitabı imzalayıp hediye edeceğim.  “Tarım bitti” diyerek tarım arazisine köşk yapan,  “Oy uğruna imar barışı çıkardılar” diyerek kaçak yapısı için imara başvuran,  “Yeşil yok ediliyor” diyerek, orman arazini işgal edenler… Aşağıdakilerden hangisi; imara aykırı şekilde ticari vasıflı yapıyı özel villaya çevirmiş, orman arazisini işgal etmiş, tarım hatta sit alanına kaçak yapılar yapmıştır? Not; Çekiliş 26 Mayıs Salı günü yapılıp ilan edilecektir” şeklinde bir ifadede bulundu.

Subaşı’nın yaptığı bu paylaşımda, kimi veya kimleri kastettiği büyük bir merak uyandırmış durumda. Paylaşımın kısa sürede dikkat çekmesi ve gündeme bomba gibi düşmesi ile birlikte çok sayıda takipçinin Subaşı’nın 26 Mayısta yapacağı açıklamaya odaklandığı gözleniyor. Haber: Kamil Akyürek

İşte Subaşı’nın paylaşımında kullandığı görsel…

Görsell

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu