GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Yavuz Subaşı’ndan Soykırım İftirasına ve Kavala Kararına Gösterilen Tepkilere Meydan Okudu

Yavuz Subaşı’ndan Soykırım İftirasına ve Kavala Kararına Gösterilen Tepkilere Meydan Okudu

 

Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Soykırım iftirası ve Osman Kavala’ya verilen karar tepkilere meydan okudu. Subaşı, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan tehdide sessiz kalmayacaklarını da belirtti.

 

İşte Subaşı’nın Meydan Okuduğu O Açıklama;

Her sene aynı senaryo, her sene aynı film. Tarihi ve hukuki hiçbir dayanağı olmayan, uydurma bir ‘Soykırım safsatası! Her yıl temcit pilavı gibi, Isıtılıp ısıtılıp dünya kamuoyuna servis ediliyor. Bu yıl da; ABD’nin yaşı büyük Başkanı Biden, bu tutarsız geleneği devam ettirerek, 24 Nisan tarihinde yaptığı açıklama ile önüne koyulan ödevi icra etmiş, karanlık oyununun yeni figüranı olmuştur.

Gerçek Dışı İthamları Şiddetle Reddediyoruz

Soykırım iftirasını adeta bir sektör haline getirerek, dünyanın en merhametli milleti olan Aziz milletimizi hedef alan, hangi lobilere hizmet ettiği aşikar bu temelsiz ve talihsiz açıklama, bizim için yok hükmündedir! Bu gerçek dışı ithamları ve ayrıca bu minvalde israf edilen tüm sözleri şiddetle reddediyoruz.

Bu oyuna alet olan ülkelerin gafil yöneticileri gibi, Milletin vekili olduğunu unutarak, Gazi meclisimizin manevi ruhunu hiçe sayarak, aziz milletimizi lekelemeye, birlik ve ayrıca beraberliğimize zarar vermeye teşebbüs eden kişileri de esefle kınıyor, açıklamalarını asla kabul etmiyoruz. Gazi Meclisimizin kuruluşunun 102. Yıl dönümünü tüm yurdumuzda büyük bir coşku ile kutladığımız bu önemli günlerde utanmadan, arlanmadan, ahlaksızca yapılan, kin ve nefret dolu bu gerçek dışı açıklamaların arkasında büyük bir karanlık ağ ve ayrıca insafsız bir kasıt olduğunu da net bir şekilde görüyoruz.

Milletimizin vicdanını yaralayan bu gayriahlaki tavrı gaflet değil, bir ihanet teşebbüsü olarak yorumluyoruz. Bu cennet vatanın bir evladı, kadim medeniyetimizin bir temsilcisi, aziz milletimizin bir vekili olarak, buradan,

Gazi Meclisimizden;

6+1 birlikteliğinin mensuplarını, milletsiz ittifak üyelerini, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ailesini, ya da daha net ifade ile ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun’ takımı oyuncularını, bu haince tavrı kınamaya, tepki göstermeye, en azından bir açıklama yapmaya, Sayın TBMM Başkanı’mızı ise dış güçler ve hain lobiler ile iş tutan bu işbirlikçi kişiler hakkında işlem yapmaya davet ediyorum.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu