GündemEğitimİlçe Haberleri

Yaylacık’lı Çocuklara Tablet Hediyesi

Yaylacık’lı Çocuklara Tablet Hediyesi

Burhaniye Belediyesi ve Burhaniye Eğitime Destek Derneği Yaylacık Kırsal mahallesinde çocukların ihtiyaçlarını karşıladı.

ÇOCUKLARA BOT,MONT VE OYUNCAK

Burhaniye’de ihtiyaç sahibi çocuklar Burhaniye Belediyesi tarafından sevindirilmeye devam ediliyor. Kırsal mahalle ziyaretleriyle hem çocukları hem de ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için ziyaretler yapan Belediye Meclis üyeleri Elvan Aslan, Songül Erkeskin, Serap Uysal ve Çiğdem Karasakal Avcu son olarak Yaylacık kırsal mahallesinde ki ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Belediye ekipleri yapılan ziyarette çocuklara tablet, bot, mont ve oyuncaklar hediye ettiler.

GÖZLERİ MUTLULUK SAÇTI

Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Burhaniye Eğitime Destek Derneği işbirliğinde yapılan ziyarette çocuklara ihtiyaçları doğrultusunda hediyeler götürdü. Burhaniye Belediyesi’nin ve mahalle muhtarlarının daha önceden tespit ettiği ailelere ulaştırılan hediyeleri alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyor.

 “MİNİKLERİMİZİN ÖNÜNE IŞIK OLDU”

Burhaniye’deki her bir çocuğu önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Özellikle son zamanlarda uzaktan eğitim sistemi çocuklarımızın tablet ihtiyacını gözler önüne serdi. Bunun için kurduğumuz derneğimiz şimdiye kadar yüzlerce çocuğumuzun yüzünü güldürerek, eğitim yolunda ki ilerleyen miniklerimizin önünde ışık oldu” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu