GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

Yaz Modasında Trendler

Yeni bir üst arıyor ve modayı da yakalasam hiç fena olmaz diyenler için bir kaç ipucu veriyoruz. İşte Yaz Modasında Trendler..

 

7Sd3R8Dxwtlfu6Zb9S1W6Yaicyidchckomudcbkh

 

1-Bağcık Detaylı Gömlek ve Bluzlar;

Özellikle pamuklu doğal elyaflı kumaşlar ile revaçta. Sade sevenler için küçük bağcıklar olduğu gibi, kuşakla ön plana çıkan gömlek ve bluzlar da bu sezonun olmazsa olmazlarından.

 

1-Bağcık Detaylı Gömlek Ve Bluzlar

 

2- Asimetrik Gömlek ve Bluzlar;

Simetriden sıkılanlarımız için asimetri her geçen gün daha fazla hayatımıza giriyor. Biz kadınlar aynı anda birkaç farklı şeyi isteyebilme yetisinde olduğumuz için, asimetrik tasarımlar bu farklı isteklere cevap vermek konusunda çok başarılı seçenekler sunuyor . Bunun farkında olan moda akımları da özellikle gömlek ve bluzlarda asimetriyi uyguluyorlar.

 

2- Asimetrik Gömlek Ve Bluzlar

 

3- Büzgülü Gömlek ve Bluzlar;

Büzgü detayları geçtiğimiz sezonlarda elbise ve eteklerde görülürken, bu dikim yöntemi bluzlarda devam ediyor. Özellikle yaz aylarında popüler olan büzgülü bluzlar ve gömlekleri jeanleriniz veya yüksek belli etekleriniz ile kullanabilirsiniz. Ayrıca sevimli bir hava katan büzgülü bluzların hükmü devam ediyor!

 

3- Büzgülü Gömlek Ve Bluzlar

 

4- Maksi Etekler

Mini eteklerin zamansız modası ve havasından bir şey eksilmiyor. Yine de maksi etekler de en az onun kadar öne çıkıyor. Pek çok popüler moda otoritesi de bu uzun ve şık etekleri koleksiyonlarına ekliyor. Böylece gündüzden geceye geçiş kolaylaşıyor. Maksi eteklerin de özellikle otanik ve yerel desenler ile donatılanları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Ayrıca üzerine ise göbeği açık bluzlardan salaşlığı artıran gömleklere kadar pek çok parça eşlik ediyor.

 

4- Maksi Etekler

 

5- Neon Renklerin Kullanımı

Neon renkler bildiğin gibi normal renklere kıyasla çok daha parlak ve canlı. Moda camiasında fosforlu renkler olarak da anılıyor. Ayrıca yeşil, sarı, turuncu, mavi, pembe gibi renklerde bu neon etkisini görebilirsin. İşte 2023 yaz modasında bunu da göreceksiniz. Zengin desenler ile bir araya gelerek daha cafcaflı bir hava sunacak. Bununla beraber parlak ve rengarenk giyinmeyi seviyorsan senin için güzel haber! En sevdiğin bu stil bu yaz trendler arasında boy gösteriyor.

 

5- Neon Renklerin Kullanımı

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: 2023’ün Takı Trendleri « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu