GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Yaza özel tasarımlar

Yaza özel tasarımlar… Yazın en ihtişamlı ve güzel saçlarını sizler için derledik. İster uzun saç, isterseniz kısa saçlarla harika modeller ve renkli bir yaza hazır olun. Hem pratik hemde canlı bir saça sahip olarak etrafınıza ışık saçacaksınız.
Örneğin, Metal ve arkada tutturulan saç tokalarının yerini taşlı, incili ve ihtişamlı saç klipsleri alıyor. Üstelik kulak üstü kullanım da oldukça moda. Kalın ve spor saç bantları evde kullanılan birer toka olmaktan çıkıyor ve stilinizde en önemli parça haline geliyor. Bu yaz her tokada görebileceğiniz tek taş yada bir boncuk sizi farklı ve özel kılacak.
SAÇ BANTLARI VE TAŞLAR
Mezuniyet balolarında özellikle üNiversite ve Liseli gençleri saran tatlı heyecan için şu önerilerimize bir göz atın derim: Beyaz ve üzeri parıldayan taşlarla süslü bu saç bandını krepeli saçlarla kombinleyebilir ve kıyafetinize göre farklı renklerde tercih edebilirsiniz. Yaz günlerinin em kullanışlı aksesuarlarından biri de saç bandı. Saç bandı yazın favori sac stili boblarla ve topuzlarla muhteşem bir stil yaratıyor. İşte size yaza özel tasarımlar. Gençlerin sıkça kullandığı saç bantlarıyla stilinizi bir anda değiştirebilir ve göz alıcı bir stile sahip olabilirsiniz. Saçınızda kullandığınız aksesuarın rengine ve desenine dikkat ederek kıyafetinize uygun ton ve desenlerde seçmelisiniz. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu