GündemEğitimSpor

YAZICI GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi ve Sporda Yetenek 10’la Gelecek Projesi için Vali Ersin Yazıcı, kaymakamlar ile bir araya geldi.

“Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi ile Sporda Yetenek 10’la Gelecek” Projesi Balıkesir Öğretmenevinde yapılan değerlendirme ile istişare edildi. Vali Yazıcı, ” Hedefimiz gençlerin uygun bir spor dalıyla ilgilenmeleri ve spor kültürü edinmeleri. Sporun eğitimle birlikte yürütülmesi bizim en büyük isteğimiz. Eğitimden taviz verilemeyeceğini vurgulayan Vali Yazıcı, “Balıkesir olarak eğitimde kaliteyi artırmak için çalışıyoruz. Bunun için yoğun gayret sarf ediyoruz. Hedefimiz nedir? Bu konuda eğitim kalitesini artırıp daha iyi eğitim için yüksek seviyeye çıkmalıyız. ” dedi.

SPORLA TANIŞAN GENÇLER

Yazıcı, projenin hedefinin dezavantajlı grup ve alt gelir gruplu ailelerin çocuklarının sporla buluşturulmasının sağlanması olduğunu söyledi. Beraber özellikle spor yapma imkânı bulamayan ailelerin çocuklarına düzenli olarak spor yaptırıyoruz. Devamı gelsin.’ dedi.”Sporda yetenek 10’la Gelecek” Projesinin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Vali Yazıcı, “Beden eğitimi öğretmenlerimizle, gençlik spordaki antrenörlerimizle, spor hocalarımızla, BESYO’nun vereceği katkılarla hep birlikte çocukların spor yapmasına gayret edeceğiz. İşimiz çok. İşiniz çok. İlgili arkadaşlar katkılarını eksik etmesinler. Vereceğiniz çok küçük katkılarla binlerce çocuğa ulaşmış olacağız. Binlerce insana Balıkesir’imizin geleceğine çok büyük katkı sunmuş olacağız. ” dedi.

Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu