GündemEğitimSpor

YAZICI: “GENÇLERİMİZE YATIRIM BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Vali Ersin Yazıcı, gençlerle sahurda bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve gönüllü gençlerin bulunduğu sahur programına katılan Vali Yazıcı, gençlerle sohbet ederek, tavsiyelerde bulundu.

Vali Yazıcı, gençlere birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam etmelerini söyledi.

HEDEFLERİ YÜKSEK TUTMALIYIZ

Gençlere kendi deneyim ve tecrübelerinden bahseden ve iyi bir gelecek için çok çalışmak gerektiğini ifade eden Vali Ersin Yazıcı, gönüllü gençlere, hedefleri, hayalleri ve meslek seçimleriyle ilgili tavsiyelerde bulunarak, hedeflerini yüksek tutmalarını istedi.

GENÇLERİMİZİ HAYATA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAMALIYIZ

Gençlerle sohbet eden ve onlarla birlikte sahur yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yazıcı, “Balıkesir ve Altıeylül Gençlik Merkezlerinin düzenlediği sahur programında gençlerimize eşlik ettik. Geleceğimiz olan gençlerimizle aynı sofrada sahur yaptık. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle konuşma, dertlerini dinleme fırsatı bulduk. Gençlerimizi hayata en iyi şekilde hazırlamalıyız. Gençlerimize yatırım bizim görevimizdir. Emek verilince neler yapılabileceğini anlamak bakımından bu organizasyon anlamlı olmuştur. Valilik olarak geleceğimizin teminatı gençlerimize ne kazandırabiliriz, neler katabiliriz diye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu programın hazırlanmasında başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Program, yapılan sahur duasının ardından son buldu.

Altıeylül Gençlik Merkezinde düzenlenen sahur programına Vali Ersin Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Altıeylül Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Akan, Karesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Özalp, Okul Sporları Şube Müdürü Bilal Gölen, Şube Müdürü M. Cem Hamzaoğlu, Balıkesir Gençlik Merkezi Müdürü Ersin Güçlü ile gönüllü gençler katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu