GündemEkonomi

Yazıcı: “Üreticimizin yanındayız”

YAZICI ‘ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ’

 

Balıkesir Süt Üreticileri Birliği’ne ziyarette bulunan Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir’in ‘Türkiye’yi Doyuran İl’ sözünün hakkını verdiğini söyleyerek her anlamda üreticilerin yanında olduklarını dile getirdi.

Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir’de hayvancılık sektöründe faaliyet yürüten oluşumları ziyaret ederek, sektörün mevcut durumu, sorunları, çözüm önerileri ve beklentiler hakkında bilgi aldı. Balıkesir’in önde gelen tarımsal örgütlerinden Balıkesir Süt Üreticileri Birliği’ne ziyarette bulunan Vali Ersin Yazıcı, Tarım ve hayvancılığın Balıkesir’de iyi gelişmeler içinde olduğunu daha da gelişmesi için çalıştıklarını belirtti. Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir’in her defasında etkinliklerde hatırlattığı ‘Türkiye’yi Doyuran İl’ sözünün her şeyi anlattığını belirtti. Balıkesir Valiliği Basın Birimi’nin haberine göre, Tarımın ve hayvancılığın ülke ekonomilerinde önemli bir yer tuttuğunu belirten Vali Yazıcı,  “Tarım ve hayvancılığın Balıkesir ekonomisi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz devlet olarak üreticiye ve işletmeciye maddi destekler sağladığımız kadar, onların alanlarında bilgi sahibi olabilmeleri için de çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

 

Şimşek ‘Onur Duyduk’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balıkesir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek şu ifadeleri kullandı; ‘  Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Süt Üreticileri Birliği’mizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Vali Ersin Yazıcı  ,Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sabah sütünü içip süt üzerine istişarelerde bulunduk. Balıkesir’imiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz’

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu