Balıkesir Merhaba Blog YazılarıBakımGündemModa

Yazın Trendi: Metalik Tırnaklar

2023 yazında tırnaklarda çarpıcı bir güzellik olan metalik tırnaklar kendini göstermeye şimdiden başladı. İşte karşınızda Yazın Trendi: Metalik Tırnaklar

 

Yazın Trendi: Metalik Tırnaklar

Bu yaz özellikle pembe metalik tırnaklar her renkten daha öne çıkacağa benzemektedir. Pembenin canlı enerjisinden ilham alan bu nail artı tırnaklarınızın tamamında kullanabilirsiniz. Ya da isterseniz başka model ve dokudaki nail art veya ojelerle birleştirip daha da eğlenceli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Metalik French Modeli

Gümüş renkteki bu french ne kadar hoş duruyor değil mi? Tam olarak bir french modeli olduğunu düşünmüyorsanız haklısınız. Fakat bu dalgalı ve eğlenceli görünümü biz çok sevdik. Çeşit çeşit gümüş renkteki yüzüklerinizle ve diğer takılarla bir hayli uyumlu duracağını şimdiden söylemek mümkün.

Yazın Trendi: Metalik Tırnaklar

Gold French Modeli

Gümüş renginden bahsetmişken altın rengini atlamak da olmazdı tabii ki. Yine çok zarif bir tırnak ve nail art modeli ile karşınızdayız Dümdüz altın rengi bir french ve küt kesim tırnaklar kesinlikçe oldukça modern durmaktadır. Yine altın rengi yüzük ve diğer takılarınızla kombinlemek şahane olacaktır.

Yazın Trendi: Metalik Tırnaklar

Yazın Canlılığını Tırnaklarınıza Yansıtın

Yazın en keyifli renklerinden olan yeşile de şans verebilirsiniz. Canlı renklerde yapacağınız birçok kombine uyum sağlayacak bu renk ile yazın canlılığınızı tırnaklarınıza yansıtabilirsiniz.

Yazın Trendi: Metalik Tırnaklar
Minimal Nail Art İle Farklılık Katın

Tırnaklarda minimallikten yana olan ve pek fazla dikkat çekmesini istemeyenler böyle zarif modelleri de tercih edebilirler. Özellikle kısa ve küt tırnak kullanmayı sevenler için bu şekildeki minimal nail artlar iyi birer seçenek olabilirler.

Yazın Trendi: Metalik Tırnaklar

 

Ayrıca buraya da göz atabilirsiniz.

 


Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu