Gündem

YE BALIK’TA SAĞLIK VAR

YE BALIK’TA SAĞLIK VAR

 

Yıldız Endüstriyel Makine İnşaat Gıda ve Sanayi Ticaret Limidet Şirketi işletmecileri “Ye Balık” adıyla açılışı yapılan balık restoranı ile Balıkesirlilere hizmet veriyor.

İşletmeciliğini Mustafa İntepe ve Hüseyin Yıldız’ın yaptığı Ye Balık dün düzenlenen organizasyonla görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Açılışta ücretsiz balık ekmek dağıtımı yapan işletme için balık ekmeğin tadına bakanlar “Böyle güzel balık ekmek yakında hiç yememiştim. Buranın bu şekilde açılması bizi memnun etti” yorumlarında bulundular.

EVLEREDE SERVİSLE DAMAKLAR ŞENLENECEK

2Ca761F9 A8Dd 48Dc Aa9F 0204F4C899F4

Cengiz Topel Caddesi Çengel Caddesi üzerinde bulunan Ye Balık’ta dün ücretsiz olarak dağıtılan  balık ekmek mahalleliyide ayrıca memnun etti. Nizamettin Firig “Ben 46 yaşındayım hanım evde balık pişirmiyor evlere serviste yapacak olmaları beni memnun etti. Evde de bayram var bugünden sonra diyerek Ye Balık’ta evlere yapılacak servis için de memnuniyetini belirtti. İşletmeci Mustafa İntepe ve Hüseyin Yıldız ise Balıkesirlilere hizmet vermenin mutluluğu içindeyiz. Balıkesirlilere taze ve yeşillikle birlikte sunacağımız balıklar sağlık ve sıhhat olarak geri dönsün. Bizler en iyi şekilde hizmet için ferah ve güzel bir mekanda Ye Balık diyoruz” dediler.

BALIKLAR “YE BALIK’TA LEZZET BULUYOR

15Daf814 8883 4974 A31F 0Fd18Ff6652E

Palamut, Hamsi, Sardalya, Çupra, Levrek ve daha pek çok çeşit balık bulunan Ye Balık’ta hergün balık çorbası bulabilmekte mümkün. Balıklar pişirilme sırasında iken sunulan ilk salata ise işletmeden ikram. Balıklarla birlikte sonrasında tahin helvada yapılan Ye Balık restoranda tatlı ve tuzlunun en güzel sofradaki buluşmasına tanıklık ediliyor.

Kamil Akyürek’in Haberi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu