GündemEğitim

YEDİİKLİM KAPILARINI AÇTI

Yediiklim Koleji, yeni öğretim yılına görkemli bir törenle başladı. Balıkesir Özel Karesi Yediiklim Koleji anaokulu, ilkokulu ve ortaokulu, öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte, yoğun bir veli katılımıyla yapılan törenle yeni öğretim yılına “Merhaba” dedi.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından ardından okul müdürü Sema Topçu, öğrenci, öğretmen ve velilere “Hoşgeldiniz” diyerek başarılar diledi. Okulun kurucularında emekli eğitimci Hüseyin Çalık “Başarılı bir öğretim yılı geçirdik. Bu öğretim yılında da akademik, kültürel ve sosyal faaliyetlerle büyük başarılara imza atacağız. Yediiklim Koleji çok başarılı bir okuldur. Öğretmen kadromuz, yayınlarımız çok güçlüdür. Öğrenci sayımızı bu öğretim yılında ikiye katladık. Başarı bir öğretim yılı diliyorum.” Dedi.

YILMAZ ‘’GÜZEL BİR YIL OLSUN’’

Okul kurucularından Bekir Yılmaz ise “Hepiniz hoşgeldiniz. Başarılı, sağlıklı, güzel bir yıl olsun. Yediiklim Koleji’nin amacı vatanını, milletini seven, cumhuriyetin temel değerlerine bağlı milli ve manevi duygularla donatılmış, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında gençler yetiştirmektir. Öğretmenlerimiz hepsi seçilmiş, deneyimli öğretmenlerdir. Okulumuzda 21. Yüzyılın gereği olan kodlama, robotik gibi önemli dersler verilmektedir. Amacımız bilim ve fennin ışığında çağın gerisinde kalmayan başarılı gençler yetiştirmektir. 2018-2019 öğretim yılının okulumuz açısından başarılı, huzurlu, güzel bir yıl olacağına gönülden inanıyorum. Bu duygularla hepinizi selamlıyor, saygılar sunuyorum” dedi. Okulun Kafkas ve halk oyunları ekibinin gösterileri ilgiyle izlendi ve beğeni topladı. Müzik öğretmenleri Yekta Biber ve Aykut İrevül tarafından yapılan müzik dinletisi veliler ve öğrenciler tarafından büyük alkış topladı. Daha sonra hatıra fotoğrafı çektirilerek ders başı yapıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu