GündemEğitim

YEDİİKLİM’DE KAZANMA SEVİNCİ

Yediiklim Koleji Orta Okullar Arası Bilgi Yarışmasında Karesi İlçe Birincisi Oldu. Karesi ilçesinde Bengi Projesi kapsamında Karesi Kaymakamlığınca tüm orta okullar arasında bilgi yarışması düzenlendi.

İlçedeki 25 ortaokul arasında eleme usulu ile yapılan yarışmada Yediiklim Koleji Ortaokulu, Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, Çiğdem Batu Bey Ortaokulu ve Karahallılar Ortaokulu finale kaldı.  Karesi AVM’de yapılan final karşılaşmalarında Bahçeşehir Koleji ve Karahallılar Ortaokulu elenerek, Yediiklim Koleji ve Çiğdem Batu Bey Ortaokulu arasında birincilik müsakabası yapıldı.

YARIŞTILAR KAZANDILAR

İki okul arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada yedek soruların da tamamını doğru bilen her iki okul arasında puan eşitliği bozulmadı. Bu nedenle yarışma komitesince Yediiklim Koleji ve Çiğdem Batu Bey Ortaokulu birinci ilan edildi. Karesi AVM toplantı salonunda düzenlenen yarışmaya, Vali Yard. Mustafa Çek, Karesi İlçe Kaymakamı Adbülkadir Demir, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldılar. Birinci olan ve dereceye giren okullar kupalarını ve ödüllerini Vali Yard.  Mustafa Çek, Karesi İlçe Kaymakamı Adbülkadir Demir, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü’nün elinden aldılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu