GündemEkonomiİlçe Haberleri

Yemenli Yatırımcılar Sındırgı İle İlgileniyor

Yemenli Yatırımcılar Sındırgı İle İlgileniyor

Yemenli Yatırımcılar Sındırgı İle İlgileniyor. Sındırgı ilçesi tarım ve turizm faaliyetleri ile son dönemde yabancı yatırımcıların da dikkatini çekmeye başladı.

SINDIRGI YATIRIMCILARIN DİKKATİNİ ÇEKİYOR

Sındırgı ilçesinde yaşanan gelişmeler son dönemlerde yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. İlçede turizm faaliyetleri kapsamında hem jeotermal kaynakların bulunması hem de Ulus Dağı ile kış mevsiminde turistlerin ilgisini üzerinde toplayan ilçede doğal ürün pazarları ve yöresel lezzetler yatırımcıları harekete geçirdi.

YEMENLİ EKİBE İLÇE TANITILDI

Sındırgı ilçesi yerli ve yabancıların girişimlerine ilham olmak için misafir ediyor. Bu kapsamda en son Yemenli bir yatırımcılar olan Abdulbasit Hazem ile beraberindeki heyet, Abdulmelik Alturki ve Faidal Alhuthaifi ilçeyi ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretlerde Yemenli yatırımcılara ilçeyi Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş tanıttı. İlçedeki turizm ve üretim noktalarının tanıtıldığı ziyaret programında yatırımcılara ilerleyen günlerde yapılması planlanan projelere yönelik bilgiler verildi. Başkan Ekrem Yavaş misafirleri Sındırgı’yı çok beğendiklerini dile getirerek konuyla ilgili yakın takipte olduğunu belirtti.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Yemen'de Kıtlık Tehlikesi - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu