GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Yeni Yıldız Aile Lokantası Yeni Konsepti İle Açıldı

Yeni Yıldız Aile Lokantası Yeni Konsepti İle Açıldı

Yeni Yıldız Aile Lokantası işletmecisi ve Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız yenilenen yüzüyle Yeni Yıldız Aile Lokantasının açılışını gerçekleştirdi.

Dsc 0013

Pandemi döneminde kapalı olmayı avantaja çevirmek istediklerini söyleyen Yıldız, “ lokantamıza birde teras kazandırdık” dedi. Balıkesir’in meşhur yemek tatlılarını ve ayrıca Balıkesir kuzusunu da menülere ilave ettiklerini belirten Yıldız, önceliklerininse zeytinyağlı ev yemekleri olduğunun altını çizdi.

Dsc04159

Yeni Yıldız Aile Lokantası işletmecisi Hasan Yıldız, “35 yıllık meslek hayatımızı ilk gün ki heyecanla gelecek nesillere ve ayrıca Balıkesir’e taşımaya gayret ediyoruz. Pandemi döneminde işgücü kaybı yaşadık. Yüce Mevla’m inşallah bu günleri bir daha yaşatmaz. Bu durumu avantaja çevirelim diyerek yerimizi yeniledik. Kentimizde yaşayanlara ve ayrıca misafirlerimize hijyen içinde lezzetli sunum ve sağlıklı nesil için kolları sıvadık. Kapalı olan işletmemizi ayrıca yeni yüzüyle hizmete açtık. Misafirlerimizi ağırlamak için hazırlıklı olarak bekliyoruz. Mekânımıza birde balkon ve teras kazandırdık. Müşterilerimize keyifli bir yemek ortamı sunmak ve keyifli sohbet yapabilme imkanını sunduğumuzu düşünüyorum. Önceliğimiz ayrıca zeytinyağlı ev yemekleri. Haftanın her günü Balıkesir kuzu eti, Balıkesir’in kaymağı, ayrıca höşmerimi lokantamızda var. Farklı menüler oluşturabilme seçeneklerimizde mevcut” şeklinde konuştu. Haber: Nursima Akyürek Foto:M.Can Akyürek

Dsc 0023

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu