GündemÖzel HaberlerSiyaset

YENİ YÖNETİM YENİ SİNERJİ

Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan’ın ilk mesajı: ‘Yeni yönetim, yeni heyecan ve eski arkadaşlarımızın tecrübeleri ile Altıeylül ilçe teşkilatımızda sinerji yaratan bir çalışma akışımız olacak’

 

 

AK parti Altıeylül İlçe teşkilatı yeni yönetimi ile birlikte basın karşısına çıktı. Sedefne Termal’de dün yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtması ile süren toplantıda referandum sürecine de değinildi.

Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, ilçe yönetiminin tanıtıldığı toplantı sonrasında MERHABA’ya yaptığı değerlendirmede, ’Önümüzdeki halk oylaması gelecek nesiller için önemli.200’li,90’lı yıllarda yaşananların tekrar yaşanmaması, hükumetin kurulamamasında yaşanan sıkıntılara son vermek için ben herkesi ‘Evet’ demeye çağırıyorum.’ dedi.

 

AK parti Altıeylül İlçe teşkilatı yeni yönetimi ile birlikte basın karşısına çıktı. Sedefne Termal’de dün yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtması ile süren toplantıda referandum sürecine de değinildi. Kırsalda yapılacak çalışmalara dair erkek, kadın genç yaşlı her kesime rahatlıkla hitap edebilecek bir listemiz var diyen Başkan Atahan, halkımıza her yaş grubuna ulaşarak ‘evet’i anlatacağız ve ‘evet’e çağıracağız ’dedi.

 

Ak parti Altıeylül İlçe teşkilatı yeni yönetimi Toplantısına Altıeylül Belediye Başkanı Dr.Zekai Kafaoğlu, Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım da katıldı. Alteıylül İlçe Teşkilatının yeni yönetiminde Başkan Ayhan Atahan, ‘yönetimdeki tüm arkadaşlarımızla birlikte partimiz için çalışacağız.’ Dedi. Altıeylül İlçe Teşkilatındaki yeni isimler ve görevleri şöyle: Başkan Ayhan Atahan, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve İlçe Başkan Vekili Nilgün Tanrıkulu yardımcı Ayten Akat Aydın, Teşkilat Başkanı Zeki Kurtuluş yardımcıları Levent Sülün, Abdullah Karakaya ve Mustafa Yıldırım, Seçim İşleri Başkanı Yusuf Erarslan yardımcıları Muammer Şahan, İsmail Arslan, Hakkı Peltek ve Ahmet Salı, Tanıtım ve Medya Başkanı Uğur Yazıcı yardımcı Hatice Cenk, Dış İlişkiler Başkanı Doğan Tunçbilek, Sosyal İşler Başkanı Serkan Erkekoğlu yardımcı Gürkan ABDULLAH Sarı, Yerel Yönetimler Başkanı Kemal Alver, Ekonomik İşler Başkanı Ayhan Deniz ,Halkla İlişkiler Başkanı Seda Babadağlı yardımcı Hacer Ertürk, Mali ve İdari İşler Başkanı Özkan Seyratlı yardımcı Erdoğan Karabulut, Ar-Ge Başkanı Tanju Akçe ,İnsan Haklarından sorumlu Başkan Mehmet İkiz, yardımcı İlhan Akbaş, Çevre, şehir ve Kültür İşleri Başkanı Cemile Eseroğlu ilçe sekreteri ,Ömer Munis yardımcı Sevgi Çetin.

 

Kamil Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu